Reteta de tocanita cu ciuperci, tarhon si marar pentru zilele cand dorim sa tinem post sau pur si simplu nu avem chef de carne!
Ingrediente tocanita de ciuperci cu tarhon si marar:
- 1/2 kg ciuperci
- 1 morcov
- 1 dovlecel
- 1 ardei gras rosu
- o lingurita sare
- o lingurita tarhon
- o legatura marar
- ulei de masline
Modul de preparare a tocanitei de ciuperci cu tarhon si marar:
1. Pregatim ingredientele: spalam bine legumele, curatam ciupercile si le taiem dupa preferinte:
2. Le punem intr-o oala cu o cana mica de apa la foc mic sa se inmoaie. Nu exagerati cu apa deoarece ramane multa si de la ciuperci pe masura ce incep sa fiarba. Taiem fasii ardeiul gras rosu si il adaugam alaturi de o lingurita de sare si tarhon.
3. Lasam sa fiarba aproximativ 30 de minute la foc mic, adaugam si mararul si gata. Dupa ce am stins focul stropim cu ulei de masline, amestecam si servim o mancare sanatoasa si cu multi nutrienti. Pofta buna!