Supa Gazpacho, traditionala din Spania, este un fel de mancare bogat in vitamine, minerale si antioxidanti. Se serveste rece in orice anotimp dar in mod special vara.
Ingrediente Gazpacho – Supa rece de legume:
- 8 rosii cherry curatate de pielita si seminte, taiate sferturi
- 1 ceapa alba medie, curatata si tocata marunt
- 1 ardei gras
- 1 catel de usturoi zdrobit
- 1 castravete, jumatate taiat cubulete mici
- frunze de spanac
- o cana pasta sau suc de rosii
- sare si piper dupa gust
- 1 ou fiert tare, taiat cubulete
- patrunjel verde tocat
- crutoane
- ulei de masline
Portii:2
Timp de preparare: 10 minute
Varsta: de la 2-3 ani
Mod de preparare Gazpacho – Supa rece de legume:
- Mixam in blender rosiile, ceapa, castravetele, ardeiul, usturoiul, frunzele de spanac si pasta de rosii pana cand devin o pasta fina.
- Turnam intr-un catron mare si presaram bucatelele de castravete, sare si piper.
- Se acopera si se da la frigider timp de o ora pentru ca aromele sa se patrunda bine.
- Se serveste cu bucatele de ou fiert tare, patrunjel verde, ulei de masline si crutoane.
Încearcă și:
10 idei de rețete pe bază de castravete pentru copii
10 Idei de REȚETE cu LEGUME pentru bebeluși
10 Idei de REȚETE cu CEREALE pentru bebeluși
10 Idei de REȚETE de SUPĂ pentru bebeluși
10 Idei de REȚETE cu CARNE pentru bebeluși
10 Idei de REȚETE cu PEȘTE pentru bebeluși
22 Idei de REȚETE cu OVĂZ pentru bebeluși
10 Idei de REȚETE de BISCUIȚI pentru bebeluși
Meniu săptămânal copii de 12-18 luni. Idei pentru mese sănătoase
Descoperă mai multe la Clubul Bebelusilor
Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.