Pinguinii din crema de branza si masline, decorati cu rosii si rondele de morcovi pot fi pregatiti atat de Craciun, Revelion sau de ziua micutului tau, mai ales daca aniversarea are loc in anotimpul rece. Sa vedem cat de simplu se pregatesc acesti pinguini. Copilul trebuie sa mestece bine inainte de a te gandi sa-i oferi acesti pinguini!
Ingrediente pinguini din crema de branza si masline:
- masline negre fata samburi de diferite marimi, mai mici si mai mari
- branza proaspata de vaca sau ricotta
- unt
- rosii cherry
- rondele de morcovi
Modul de preparare a pinguinilor din crema de branza si masline:
1. Taiem maslinele mari fara samburi pe jumatate
2. Preparam crema din branza proaspata de vaci sau ricotta si putin unt.
3. Punem rodelele de morcovi pentru 20 de minute la aburi. Apoi decupam un triunghi din rondea care va fi nasul punguinului.
4. Optional putem sa le punem caciulite rosii pe cap cu ajutorul rosiilor cherry taiate in jumatate (samburii sa inlatura).
5. Cu ajutorul unei scobotori asamblam pinguinul: mai intai punem morcovul, apoi o bila de branza pe care o imbracam cu jumatatile de maslina mare si la sfarsit adaugam o maslina mica fara sambure care va fi capul. Punem si nasul din morcov si gata pinguinul.
Sau urmareste acesti pasi pentru realizarea pinguinilor:
Sursa foto pinterest.com