Buburuze din rosii cherry umplute cu crema de branza si decorate cu masline negre sunt o gustare sanatoasa si usor de pregatit. Sunt potrivite pentru orice eveniment.
Ingrediente buburuze din rosii cherry cu crema de branza:
- 10 rosii cherry
- 150 grame branza feta
- 100 ml smantana
- 1 cutie branzica proaspata de vaca
- 2 linguri maioneza
- masline negre mici fara sambure
- patrunjel verde sau frunze de salata verde
- paine bagheta subtire.
Modul de preparare a buburuzelor din rosii cherry cu crema de branza:
- Mai intai preparam crema de branza:punem branza feta si branza de vacuta impreuna cu smantana in blender si o mixam. Optional putem adauga in crema de branza marar si ceapa tocate foarte fin. Dupa preparare punem crema de branza acoperita in frigider.
- Spalam sub jet de apa rece rosiile cherry foarte bine, le uscam cu prosoape de hartie si le taiem pe jumatate. Scoatem miezul si le punem la scurt.
- Apoi umplem rosiile cu crema de branza si ornam cu masline negre taiate in jumatate inainte. Gata buburuza!
- Intre timp punem feliile de paine la prajit la numarul 1. Le ungem cu putina crema de branza ramasa. Punem peste o frunzulita de patrunjel verde sau salata verde si apoi buburuza.
Descoperă mai multe la Clubul Bebelusilor
Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.