copilul-nascut-in-zodia-PestiPlaneta dominanta Pesti: Neptun
Element de APA
Zi norocoasa Pesti: Joi

Culoare norocoasa:
VerdeAlbastriu
Locuri Prielnice: 
statiile deschise si largi

Visatorul - Copilul nascut in Zodia Pesti

Imaginatia si creativitatea imbogatesc viata micului copil nascut in zodia Pesti, oferindu-i nenumarate posiblitati pentru viitor. Il poti gasi holbandu-se spre ceea ce tu crezi ca e vid, insa el intotdeauna vede ceva acolo. Mintea lui sclipitoare este mereu ocupata cu idei, impresii si dorinte.

Copilul-Pesti este tandru si plin de pasiune si, de aceea, cere mult mai multa atentie si dragoste de la parinti si apropiati. Este posibil sa iti ceara sa il tii mereu in brate sau chiar sa doarma cu voi in pat. In plus, mereu va dori sa fie sarutat si mangaiat, iar cand va fi adult va avea in continuare nevoie de incurajari.

Instinct versus logicaDesi sunt foarte inteligenti, copiii nascuti in zodia Pesti se vor ghida mereu dupa instinct si vor fi interesati de viata lor interioara si imaginativa mai mult decat de viata reala. Vor incerca mereu sa evadeze si sa evite problemele de care se lovesc zi de zi, asa ca incearcati sa le induceti un simt al responsabilitatii si sa ii aduceti uneori cu picioarele pe pamant.

Idealismul si viziunile marete ale copilului nascut in Zodia Pesti

Idealismul care ii ghideaza le va cauza probleme, pentru ca le va fi greu sa se adapteze la cerintele lumii din jur. Ei au viziuni si dorinte marete, vad viata in roz si, de aceea, de foarte multe ori sunt dezamagiti. Sensibili din punct de vedere emotional (dar si fizic si psihic), trebuie sa aveti grija la felul cum interactioneaza cu lumea. Invatati-i ca in viata se intampla si lucruri mai putin fericite, care le vor arata care e adevarata valoare a fericirii.

Cel mai probabil micutul nascut in zodiac Pesti ca iti va aduce mereu acasa pisoi si catei abandonati, pe care ii va ingriji cu responsabilitate si ii va iubi ca pe voi, ceilalti membri ai familiei lui. Un pericol mai mare insa este ca exista oameni care ar putea profita de pe urma naturii lui sensibile si generoase. Ai grija sa ii trasezi cateva reguli dupa care sa se ghideze in viata! In rest, bucura-te de toata dragostea pe care ti-o ofera copilul tau!

Celebritati nascute in Zodia Pesti: Adam Sandler, Albert Einstein, Bruce Willis, Carlo Goldoni, Chuck Norris, Chopin, Dino Zoff, Drew Barrymore, Elizabeth Taylor, Glenn Close, Holly Hunter, Isabelle Huppert, Jean Harlow, Jennifer Love Hewitt, Jessica Biel, Joan Woodward, Juliette Binoche, Liza Minelli, Michelangelo, Mircea Eliade, Mihail Gorbaciov, Queen Latifah, Sharon Stone, Thora Birch, Ursula Andress, Vanessa Williams, Victor Hugo

Horoscopul copiilor - Toate Zodiile

Copilul Berbec --> 21 Martie - 19 Aprilie
Copilul Taur --> 20 Aprilie - 20 Mai
Copilul Gemeni --> 21 Mai - 20 Iunie
Copilul Rac --> 21 Iunie - 22 Iulie
Copilul Leu --> 23 Iulie - 22 August
Copilul Fecioara --> 23 August - 22 Septembrie
Copilul Balanta --> 23 Septembrie - 22 Octombrie
Copilul Scorpion --> 23 Octombrie - 21 Noiembrie
Copilul Sagetator --> 22 Noiembrie - 21 Decembrie
Copilul Capricorn --> 22 Decembrie - 19 Ianuarie
Copilul Varsator --> 20 Ianuarie - 18 Februarie
Copilul Pesti --> 19 Februarie - 20 Martie