O reteta de finger food pentru copii mancaciosi: dovlecei in crusta de parmezan. Dovlecelul se numara printre legumele cu gust dulce natural si este acceptat usor de micuti. Contine cantitati bune de vitamine din grupul B, vitamina A, potasiu si mangan.
Ingrediente dovlecei in crusta de parmezan pentru copii:
- 1 dovlecel zucchini curatat de coaja (daca este bio se poate pastra coaja)
- 1 ou (doar galbenusul daca se ofera inainte de 1 an)
- 2 linguri de faina de mei (un sortiment de faina cu mai multi nutrienti decat faina de grau)
- parmezan ras
Mod de preparare dovlecei in crusta de parmezan pentru copii:
- Taiem dovlecelul in fasii subtiri.
- Tavalim fasiile prin faina de mei, oul batut si apoi prin parmezanul ras.
- Dam la cuptor timp de 30 minute sau pana cand se rumenesc putin. Pofta buna!
- Se servesc ca finger food inainte de felul principal sau la micul dejun.
Descoperă mai multe la Clubul Bebelusilor
Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.