Reteta de file de pastrav somonat cu legume la cuptor.
Ingrediente pastrav somonat cu legume:
- un pastrav somonat (fara cap si coada)
- un dovlecel
- un morcov
- o ceapa mica
- sare si mirodenii
Ingrediente pentru 3 portii.
Modul de preparare a patravului somonat cu legume:
1. Se pregateste pestele cu cateva ore inainte. Se indeparteaza coada si capul, se spala sub jet de apa rece si se desface in doua. Se stropeste cu zeama de la o lamaie, sare si mirodenii dupa preferinte (oregano, cimbru) si se lasa in frigider.
2. Legumele se spala, se curata de coaja si se toaca cubulete. Se pun intr-o tava cu sare alaturi de peste si se adauga o cana de apa. Se lasa la cuptor 45-60 de minute. Se serveste cu salata verde, ceapa rosie stropite cu ulei de masline si multa lamaie. Pofta buna!
Descoperă mai multe la Clubul Bebelusilor
Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.