copilul-nascut-in-zodia-CapricornPlaneta dominanta Capricorn: Saturn
Element de Pamant
Zi norocoasa Capricorn:
Sambata
Culoare norocoasa:
Negru, Indigo
Locuri Prielnice: o
rasele linistite, locurile retrase

Copilul nascut in Zodia Capricorn are o singuta tinta – Succesul

Jocurile de rol, Baba-oarba sau alte jocuri atat de intalnite printre copii? Veti fi dezamagiti daca va veti astepta la asa ceva de la micul vostru Capricorn. Copilul nascut in Zodia Capricorn va tinde spre lucruri mult mai practice, care ii pot aduce un “profit”. De mic este orientae spre success, dependent parca de sentimentul pe care simte cand cineva il admira.

Copilul nascut in zodia Capricorn face Planuri, planuri si iar planuri

Stie exact ce vrea si va intuit calea pe care trebuie sa mearga pentru a ajunge unde viseaza. Planuieste mereu, deoarece admiratia celorlalti si succesul lui personal si, mai tarziu, profesional, sunt pe primul loc. Vrea ca imaginea lui sa fie perfecta si ca cei din jur sa stie cat de inteligent, bun, competentiv si muncitor este el. Asa ca ai grija sa ii oferi mici recompense din cand in cand.

Invata-l de mic cum sa fie responsabil din punct de vedere financiar. Ofera-i o alocatie si mareste-o odata ce el inainteaza in varsta si vei vedea cum de la an la an atitudinea lu se va schimba, ajungand sa isi stranga banutii pentru lucruri cu adevarat importante pentru el.

Socializarea si atitudinea la copilul nascut in Zodia Capricorn

Ajuta-l de mic sa socializeze si introdu-l in grupuri de copii. Va fi cel mai fericit, deoarece mereu tanjeste dupa compania altor copii. Va deveni popular si prietenii din copilarie ii vor ramane, probabil, alaturi intreaga viata. Instabilitatea mediului familial sau o alternanta a gradinitelor/scolilor il pot transforma intr-o persoana introvertita care uita sa zambeasca. Invata-l sa fie flexibil si sa accepte si alte opinii, altfel este posibil sa alunece intr-o directie rigida, care nu ii prieste in drumul lui spre success.

Celebritati nascute in Zodia Capricorn:  Alain Delon, Albert Camus, Arnold Schwartzenegger, Annie Lennox, Ava Gardner, Calvin Klein, D.A. Maradona, Eros Ramazotti, E.A. Poe, Elisabeth Arden, Barbara Rush, Barbara Carrera, Diane Sawyer, Diane Keaton, Dido, Dolly Parton, Donna Summers, Faye Dunaway, Friedrich Schiller, F.M. Dostoievski, Gabrielle Carteris, Jean Stapleton, Janis Joplin, Joan Baez, Joan Chen, Julia Louis-Dreyfus, Kirstey Alley, Kate Moss, Leonardo di Caprio, Ludwig van Beethoven, Martin Luther, Mihail Sadoveanu, Niccolo Paganini, Pablo Picasso, Pele, P. Diddy, Maggie Smith, Mary J.Blige, Marlene Dietrich, Sade, Sergio Conceicao, Theodore Roosevelt, Tia Carrere, Tracey Ullman, Victoria Principal

Horoscopul copiilor - Toate Zodiile

Copilul Berbec --> 21 Martie - 19 Aprilie
Copilul Taur --> 20 Aprilie - 20 Mai
Copilul Gemeni --> 21 Mai - 20 Iunie
Copilul Rac --> 21 Iunie - 22 Iulie
Copilul Leu --> 23 Iulie - 22 August
Copilul Fecioara --> 23 August - 22 Septembrie
Copilul Balanta --> 23 Septembrie - 22 Octombrie
Copilul Scorpion --> 23 Octombrie - 21 Noiembrie
Copilul Sagetator --> 22 Noiembrie - 21 Decembrie
Copilul Capricorn --> 22 Decembrie - 19 Ianuarie
Copilul Varsator --> 20 Ianuarie - 18 Februarie
Copilul Pesti --> 19 Februarie - 20 Martie