Parintele din zodia Berbecului

Parintele din zodia Berbeculuieste un parinte minunat si un exemplu demn de urmat pentru copiii lui. Este plin de energie, de un spirit pozitiv, curajos si distractiv, ceea il face foarte apreciat de catre cei mici. Parintele Berbec stie cum sa isi gestioneze timpul, cum sa se imparta intre familie si serviciu, reusind sa fie alaturi de copii o buna parte din timp, sa ii ajute la teme sau sa mearga impreuna la plimbare. Parintele Berbec este mereu gata sa se implice in viata familiala si va incerca intotdeauna sa ii sfatuiasca pe cei mici numai de bine si sa le inoculeze ideea de independenta si de liber arbitru. 

Parintele din zodia Taurului

Parintele din zodia Taurului este foarte indulgent si gata oricand sa fie la dispozitia copilului. Conceptia parintelui Taur este ca viata fara copii este pustie si, de aceea, face tot posibilul ca micutului lor sa nu ii lipseasca nimic, muncind din greu pentru a-i asigura toate cele necesare. Parintele Taur tine foarte mult la educatia si manierele copilului si investeste foarte mult timp si bani in acestea. In acelasi timp, incearca sa le ofere copiilor incredere in ei, sa ii sustina in tot ceea ce fac si sa le dea cele mai bune sfaturi. 

Parintele din zodia Gemeni

Parintele din zodia Gemeni este o minte agera, ascutita si cu un simt al umorului foarte dezvoltat. In plus, are mereu energie si adora sa isi petreaca timpul cu micutii sai, sa ii provoace la fel de fel de jocuri sau sa le citeasca diferite povesti educative. Parintele Gemeni este un foarte bun ascultator, isi sustine intotdeauna copiii si ii iubeste mai presus de tot, fiind capabil sa renunte la orice pentru a le fi bine celor mici. De asenenea, parintele Gemeni isi invata copilul de mic sa fie independent si sa se adapteze si sa se descurce usor indiferent de situatie. 

Parintele din zodia Rac 

Parintele din zodia Rac este deosebit de protector si de iubitor, avand tendinta de a-si rasfata copiii mult prea mult. Este o fire sensibila, ceea ce le este pe plac prichindeilor si este foarte implicat in procesul de crestere a acestora. Parintele Rac este atent la cele mai mici dorinte ale copiilor si devine o adevarata fiara in cazul in care exista vreo amenintare la adresa celor mici. Ar fi bine insa ca parintele Rac sa impuna si cateva reguli, deoarece atata tandrete si libertate pentru copil poate dauna uneori dezvoltarii sale.