Din fericire, lucrurile evolueaza rapid si se adapteaza la realitate. Parintii activi au posibilitatea de a apela la programe de tipul before/after school, care vin fie separat, fie impreuna cu ofertele educationale ale unor gradinite. 

Un astfel de program prezinta multiple avantaje, cel mai important dintre ele referindu-se la o nevoie de baza a copilului: socializarea. Pe intreg parcursul zilei, copilul se joaca impreuna cu micuti de varsta lui, invata limbi straine, ia masa si participa la activitati de grup. O alternativa sigura si de calitate pentru supravegherea celui mic. 

Cum stii care program este potrivit pentru copilul tau? 

Fiecare parinte isi doreste tot ceea ce este mai bun pentru copilul sau, asa ca este absolut normal sa acorzi o atentie deosebita in momentul in care te hotarasti sa alegi un astfel de program. Aspectele de care trebuie sa tii cont nu sunt putine: mediul, amplasarea, dotarile si personalul, programul de lucru, siguranta, confortul, costurile si, nu in ultimul rand, parerea celui mic. 

Ca sa iti venim in ajutor, am ales sa-ti prezentam o gradinita care ofera servicii de before si after school si care indeplineste toate criteriile enumerate mai sus. 

Garmy Kids, o alegere sigura si potrivita

Garmy Kids este o gradinita cu program before si after school, in cadrul careia copilul tau se va simti ca acasa! Prima grija a personalului este aceea de a crea un mediu prietenos si familial, care sa le permita celor mici sa se adapteze usor si sa se simta confortabil.

after-school

Amplasata intr-o zona sigura din sectorul 4 (in incinta Rin Grand Hotel), gradinita Garmy este usor de gasit si, in cazul in care iti doresti asta, poti alege optiunea transportului dintre numeroasele servcii oferite. Astfel, Garmy il ia pe cel mic direct de acasa in fiecare dimineata, iar la finalul programului il aduce inapoi in siguranta.

Progamul de lucru este flexibil si se adapteaza solicitarilor parintilor. In functie de timpul tau, ai posibilitatea de a alege unul dintre urmatoarele trei programe: scurt (08:00-13:00), lung (08:00-16:00) sau prelungit (08:00-18:30).

Echipa Garmy Kids este formata din cadre didactice cu o pregatire profesionala solida, calificate pentru invatatamantul prescolar si gimnazial. Pasiunea si dedicatia sunt cele doua atribute care descriu cel mai bine personalul gradinitei.

Andra Patru, profesor preparator: “La Garmy Kids ne dorim sa oferim cel mai potrivit mediu pentru copilul tau, astfel ca tu sa fii sigur ca il lasi pe maini bune si sa poti merge fara griji la serviciu. Vrem ca micutul sa vina de drag zi de zi la gradinita si sa lucram impreuna pentru a-si dezvolta un caracter puternic si o gandire pozitiva. Sa devina pasionat si motivat in tot ceea ce face. Peste ani, vrem sa fim mandri ca a fost elevul nostru!”

after-school

Din oferta educationala nu lipsesc nici cursurile extra-curriculare: inot, dans, arte plastice sau arte martiale. Prin participarea la cursurile optionale, juniorul va avea sansa sa-si dezvolte aptitudinile creative si spiritul civic si sa invete cum sa lucreze in echipa. Toata energia ii va fi astfel canalizata spre activitati educative si benefice pentru dezvoltarea sa personala.

In ceea ce priveste dotarile gradinitei, unitatea Garmy Kids este mobilata cu piese atractive, functionale si noi in proportie de 100%. Materialele didactice au fost atent selectionate, astfel incat sa indeplineasca toate normele: calculatoare cu acces la internet, jocuri si jucarii, table magnetice si alte elemente necesare. Amenajarea salilor de clasa este realizata in functie de grupele de varsta, astfel incat fiecare obiect si material didactic serveste exact nevoilor fiecarui copil in parte.

dotari after school

Cum pe langa confortul psihic bunastarea fizica este la fel de importanta pentru cei mici, gradinita ofera servicii medicale de cea mai inalta calitate. Sanatatea copiilor este evaluata zilnic, iar regulile de igiena sunt respectate pana in cel mai mic detaliu. De asemenea, Garmy are contract cu un medic pediatru, care consulta copiii periodic.

Alimentatia este si ea foarte importanta. Meniul zilnic de la Garmy cuprinde micul dejun, gustare, pranz si gustarea de dupa amiaza si este conceput in asa fel incat sa raspunda nevoilor de nutritie ale copiilor. Meniul este stabilit impreuna cu cadre medicale specializate, iar felurile de mancare sunt preparate din ingrediente BIO de cea mai buna calitate.

Taxele de scolarizare sunt accesibile, fiind cuprinse intre 950 si 1250 lei/luna, in functie de tipul de program ales. 

Cum arata o zi din viata unui copil care merge la Garmy Kids

Ziua prescolarului de la Garmy incepe la ora 8:00, cand este primit la gradinita de catre educatoare. Pe parcursul zilei, isi petrece timpul intr-un mod cat mai placut alaturi de acestea si ceilalti colegi. Participa la activitati cat mai diverse si jocuri educative si distractive. Mesele sunt servite in sali separate, special amenajate. Este implicat in pregatirea spatiului pentru luarea mesei, participand activ la aranjarea veselei si a tacamurilor. Cu ajutorul educatoarei, capata deprinderi igienico-sanitare si de comportare civilizata pe parcursul intregii sederi la gradinita. Programul zilei cuprinde si o ora petrecuta in aer liber (daca vremea permite acest lucru), asa incat micutul beneficiaza de influenta pozitiva a factorilor de mediu asupra sanatatii organismului sau. Dupa pranz, urmeaza o ora si jumatate sau doua de somn, iar mai apoi incepe un program de activitati complementare, prin care educatoarele aprofundeaza sau recupereaza anumite teme. Daca prescolarul face parte din grupa mica, va petrece acest timp jucandu-se cu jucarii sau participand la alte jocuri distractive. La finalul zilei, micutul ajunge fericit acasa, gata de a le povesti parintilor despre o noua zi minunata petrecuta la Garmy Kids. 

program after school

Alegerea copilului, cea mai importanta

Cum copilul este cel care isi va petrece ziua in cadrul programului ales de tine, trebuie sa te asiguri ca se simte bine in cadrul colectivului si in timpul activitatilor desfasurate la gradinita. Garmy Kids ofera un program de adaptare a celui mic, incepand cu luna august, inaintea perioadei de inscriere. In acest fel, vei putea observa indeaproape conditiile oferite de gradinita, iar cel mic va putea decide daca se simte bine si daca ii place la Garmy. 

Daca oferta Garmy Kids ti se pare potrivita pentru copilul tau, poti accesa site-ul www.garmykids.ro  sau pagina de Facebook  pentru mai multe detalii. 

dotari si program after school