Sanatatea copilului este extrem de importanta si trebuie monitorizata in fiecare zi astfel ca orice mamica va fi foarte bucuroasa cand va primi termometre digitale Avent de la Philips.

Delicate si precise, aceste termometre ajuta mamicile sa masoare temperatura copilului fara a il deranja. Termometrul tip suzeta este extrem de folositor pentru ca utilizeaza acelasi disc de protectie si aceeasi tetina precum suzeta Avent Freeflow, iar copilul nici nu va simti schimbarea. Acest termometru calmeaza copilul si da informatiile de care o mama are atata nevoie. In plus, termometrele Avent te si atentioneaza atunci cand bateria este pe terminate astfel incat sa nu ramai niciodata fara un termometru functional in casa.

Desi avem o prima idee de cadou pentru o proaspata mamica, nu strica niciodata sa ai o a doua varianta atunci cand mergi la cumparaturi, sterilizatoare Avent sunt extrem de utile si  ajuta mamicile in cele mai importante momente ale zilei si anume atunci cand trebuie sa ii dea de mancare celui mic. Avent ofera o gama de sterilizatoare electrice cu abur extrem de eficiente, 4 in 1, 3 in 1 sau cu abur cu microunde. Acestea sunt adecvate atat pentru biberoane cu gat ingust cat si pentru cele cu gat larg, au afisaj avansat cu indicare a progresului si a racirii si un ciclu de sterilizare cu oprire automata.

Sterilizarea cu abur natural distruge 99,9% din germenii daunatori si protejeaza copilul de bacteriile daunatoare pana cand sistemul lui imunitar devine suficient de puternic. In plus continutul ramane steril pana la 24 de ore in cazul in care nu este deschis capacul.

Iar daca noul membru al familiei a ajuns deja in etapa de diversificare, poti alege oricand un aparat de gatit cu abur si blender de la Avent. Extrem de util dupa varsta de 6 luni, cand mamicil incep sa introduca in alimentaia celui mic diverse alimente. In plus, pe langa un aparat clsic de gatit cu aburi, acesta ofera avantajul ca paseaza alimentele fara a fi nevoie ca mama sa piarda timp cu transferul acestora in alt recipient -  pur si simplu intoarceti cu susul in jos si fixati vasul in cre s-au preparat alimentele. Economie de tip in prepararea mancarii pentru bebelus si la curatenie – sigur orice mama va aprecia un astfel de aparat care poate fi folosit cu succes si in vacante sau micile deplasari la bunici.

Cand faci un cadou unei proaspete mamici mergi la sigur atunci cand alegi ceva folositor si de calitate. Produsele Philips Avent pentru bebelusi sunt rezultatul a zeci de ani de studii si teste si construite in jurul nevoilor si dorintelor parintilor si copiilor. Sunt genul de produse pe care ti le doresti inca de cand afli ca vei avea un copil si care iti fac viata mai usoara din clipa in care le ai. De ce sa nu faci cel mai frumos cadou - cand este asa de usor sa il alegi?