Perioada desfasurare concurs: 1-8 decembrie 2014

Premii concurs:

Punem la bataie 2 masinute KIDDIELAND:

 • Mickey mouse - prima mea masinuta - Kiddieland in valoare de 129,90 ron
 • Minnie - masinuta pentru copii - Kiddieland in valoare de 119,90 ron

Caracteristici:

Masinutele Kiddieland au un design clasic si simplu, sunt fabricate din plastic rezistent fiind perfecte atat pentru interior cat si exterior. Produs recomandat copiilor cu varsta peste 1 an.

Cum participi la concurs? Foarte simplu!

Te abonezi gratuit la newsletterul nostru in perioada 1-8 decembrie si esti inscrisa la concurs. Astfel, tinem legatura si pe email iar tu vei primi cele mai noi articole si vei afla inainte surprizele pe care le pregatim special pentru tine.

Pentru a finaliza inscrierea la newsletter este necesar sa verifici apoi adresa ta de email si sa confirmi inscrierea. 

Daca esti deja abonata la newsletterul Clubulbebelusilor.ro esti inscrisa automat in acest concurs. 

Cum se desemneaza castigatorii?

Castigatorii se desemneaza prin extragere random.org. in data de 9 decembrie 2014.

Felicitari Madalina Vulturu si Adriana Popa. Voi ati castigat cate o masinuta Kiddieland. Asteptam datele de exprediere a premiului castigat la concurs@clubulbebelusilor.ro

Captura extragere Random.org

Regulament Castiga premii de Mos Nicolae pentru copilul tau!

Inainte de a participa la concurs va rugam sa cititi cu atentie Regulamentul Concursului. Participarea la concurs presupune acceptarea si cunoasterea integrala, expresa si neechivoca a acestui Regulament. 

 • ClubulBebelusilor.ro organizeaza un concurs in perioada 1-8 decembrie 2014 la care pot participa toate persoanele care sunt sau urmeaza sa se inscrie la newsletterul ClubulBebelusilor.ro in aceasta perioada. Castigatorii se desemneaza si se anunta pe data de 9 decembrie.
 • Participarea la concurs se poate face numai cu o singura adresa de email. 
 • Premiile acestui concurs sunt 2 masinute Kiddieland:Mickey mouse - prima mea masinuta - kiddieland in valoare de 129,90 ron si Minnie - masinuta pentru copii - kiddieland in valoare de 119,90 ron.
 • Premiile nu se echivaleaza in sume de bani. Premiul este nominal si nu poate fi transferat unei alte persoane.
 • In cazul in care castigatorul: a. - nu poate fi identificat cu ajutorul contului cu care a participat la concurs; b. - a folosit mai multe conturi pentru a participa la concurs; c. - are o adresa de email invalida, ilizibila sau a participat la concurs cu adresa de email a altui titular; d. - nu indeplineste conditiile de participare la concurs; e. - nu raspunde emailului trimis de organizatori, prin care este anuntat ca a castigat concursul in termen de 3 zile calendaristice, se va proceda la desemnarea unui alt castigator.
 • Prezentul Regulament de desfasurare a concursului poate fi consultat gratuit la solicitarea oricarui participant la concurs.
 • Castigatorii se desemneaza prin extragere cu ajutorul site-ului random.org.
 • Organizatorul acestui concurs, site-ul Clubulbebelusilor.ro, se obliga sa plateasca cheltuielile de transport doar pentru acele premii ce vor fi castigate de persoane cu domiciliul in Romania.  In cazul in care un castigator are domiciliul in alta tara pentru a intra in posesia premiului va suporta pe cheltuiala proprie taxele de transport.
 • Castigatorii premiilor se obliga sa confirme primirea premiului pe adresa de email concurs@clubulbebelusilor.ro.
 • Participarea la acest concurs implica acceptarea si cunoasterea integrala, expresa si neechivoca a prezentului Regulament.
 • Este la latitudinea organizatorului sa elimine inscrierile in concurs ale acelor persoane cu conturi de utilizator suspecte, create in scopul participarii la concursuri si nu au legatura cu realitatea.
 • Organizatorul concursului, isi rezerva dreptul de a modifica oricand acest Regulament.