Jobul meu principal este, evident, cel de MAMA. In paralel, sunt instructor de fitness si aerobic, predand clase de yoga si pilates. Sunt de asemenea unul dintre creatorii si coordonatorul programului “FII O MAMICA PLINA DE ENRGIE”, program care sustine mamicile sa revina in forma dupa nastere. Puteti participa la acest program exclusiv in reteaua de fitness WorldClass Romania.

Iubirea pentru sport a aparut devreme si aproape instinctiv

Indrumata de mama, am practicat gimnastica ritmica de performanta timp de 10 ani, cu rezultate la nivel national si international, fiind membra a lotului National de Junioare. De aici a fost doar un pas pana la arta, baletul devenind o pasiune.

Am urmat iubirea pentru sport si am devenit antrenor si coregraf la sectia de gimnastica ritmica, in cadrul C.S.S. Nr.1 Timisoara, unde am petrecut 7 ani frumosi.  Am absolvit Facultatea de Educatie Fizica si Sport si am descoperit fitness-ul, implicandu-ma activ in mai multe evenimente sportive din Timisoara.

Trecerea de la instructor de fitness si aerobic la manager al clubului de fitness WorldClass din Timisoara nu m-a indepartat de adevarata mea pasiune. In paralel, am continuat sa predau si sa lucrez cu copiii. Contactul direct cu oamenii si rezultatele vizibile care imi dadeau o satisfactie imediata m-au determinat sa ma intorc la antrenamentele specializate si la clasele de aerobic.

Cum a luat nastere programul "Fii o mamica plina de energie"?

Rezultatele testului „Fii in forma si dupa nastere”, la care am participat activ impreuna cu o colega si o mamica aleasa in urma unui concurs, corelate cu experienta traita ca tanara mamica si vasta experienta in sport si fitness, au dus la crearea programului  “FII O MAMICA PLINA DE ENERGIE”.

Au urmat doua editii ale acestui program in care au fost implicate mai multe mame cu nevoi diferite! Desi se lucreaza in grup, participantele au primit atentia necesara pentru a gasi solutii personalizate problemelor lor, atat in ceea ce priveste antrenamentele, cat si nutritia.

A treia editie a programului “FII O MAMICA PLINA DE ENERGIE” se desfasoara in clubul WorldClass America House dupa urmatorul program:

Marti – Vineri, ora 17:00
Joi – Vineri, ora 11:00     

In functie de disponibilitate, mamicile pot opta pentru 2 sau 3 antenamente pe saptamana.

Cele care nu s-au inscris la acest program pot participa gratuit la o sedinta individuala de evaluare/antrenament, alaturi de mine. 

Mai multe detalii despre program gasiti pe www.worldclass.ro/mamici. Pentru  inscrieri, contactati-ma direct pe adresa:  mamici@worldclass.ro

Cu drag,           

RAMONA VASILESCU HNYATEK
30 de ani, Mama lui PATRICK (1 an si 2 luni)

Mama & Instructor de Fitness si Aerobic