Cum partici la concurs?
 
La concursul "Sarbatoritii Lunii" pot participa copii cu varsta intre 0 si 3 ani a caror mame au incarcat fotografia copilului/copiilor din contul lor de utilizator de pe www.clubulbebelusilor.ro.
Asadar tot ce trebuie sa faci:
 • Sa ai cont de utilizator. Daca nu ai cont creeaza acum unul nou aici
 • Din contul de utilizator, din sectiunea "Sarbatoritii lunii" incarci fotografia copilului, mentionezi numele copilului, data lui de nastere si orasul. Nu este necesar sa mentionati numele de familie!
 • Sa recomanzi concursul prietenelor tale folosind butonul "Trimite" aflat sus, sub titlul acestei pagini. 

Vezi toti Sarbatoritii lunii Noiembrie

Detalii premii:

In luna noiembrie avem 5 surprize de la ERFI. In urma extragerii ce se va face in mod aleatoriu 5 copii inscrisi vor primi un premiu, in valoare de 136 lei,  format din urmatoarele 3 jucarii:

 1. Quercetti Caracatitele Daisy (de la 1 an). Contine 6 piese in forma de caracatite. Copiii sunt incantati sa combine aceste dragute si viu colorate animale marine. Vezi detalii jucarie.
 2. Quercetti Geokid Daisy Basic (de la 1 an). O jucarie minunata ce stimuleaza aptitudinile geometrice, rationamentul, creativitatea si dezvolta coordonarea. Vezi detalii jucarie. 
 3. Diset Sono Blocks - Trafic/Ferma (de la 2 ani). Jocul contine 2 cuburi care au desenate pe fiecare din fete cate jumatate dintr-un vehicul/animale. In momentul in care copilul potriveste corect cele 2 jumatati si rezulta forma vehiculului/animalului, cuburile scot sunetul vehiculului/animalului respectiv. Vezi detalii jucarie. 

Desemnare castigatorilor:

Desemnarea celor 5 copii castigatori se va face aleatoriu cu ajutorul site-ului www.random.org

Castigatorii concursului "Sarbatoritii lunii" se vor desemna in prima zi din luna urmatoare, pe 1 decembrie.  

Regulament concurs:
 
 1. Concursul "Sarbatoritii Lunii" se desfasoara in fiecare luna, incepand cu prima zi a lunii in curs, pe site-ul www.clubulbebelusilor.ro Vezi detalii despre concursul lunii in curs
 2. La acest concurs pot fi inscrisi doar copii cu varsta intre 0-3 ani (neimpliniti). 
 3. Un utilizator poate inscrie copilul/copiii in concurs o singura data in cursul unui an, calculat din Noiembrie 2012 (cand a inceput concursul) pana in Noiembrie 2013. In cazul in care un copil este desemnat castigator si se descopera ca a fost inscris de mai multe ori din conturi create doar pentru participarea la concurs va pierde premiul.
 4. Prin inscrierea copilului in concurs se presupune ca parintele este de acord ca fotografia acestuia sa apara pe site-ul www.clubulbebelusilor.ro. 
 5. Desemnarea castigatorilor se va face cu ajutorul site-ului www.random.org care va indica un numerele castigatorilor. Numerele castigatorilor corespunde cu numerele primite automat la inscrierea in concurs.
 6. Castigatorii vor fi anuntati pe pagina de Facebook si pagina concursului din site, in prima zi a lunii urmatoare.
 7. In cazul in care castigatorul unui premiu nu trimite datele de contact si adresa corecta de livrare a premiului in cel mult 72 de ore se va trece la desemnarea altui castigator.
 8. Premiile nu se echivaleaza in sume de bani.
 9. Organizatorul acestui concurs, site-ul www.clubulbebelusilor.ro, se obliga sa plateasca cheltuielile de transport doar pentru acele premii ce vor fi castigate de persoane cu domiciliul in Romania.  In cazul in care un castigator are domiciliul in alta tara pentru a intra in posesia premiului va suporta pe cheltuiala proprie cheltuielile de transport.
 10. Castigatorii premiilor se obliga sa confirme primirea premiului pe adresa de email contact@clubulbebelusilor.ro.
 11. Organizatorul acestui concurs poate solicita oricand unui castigator sa trimita o copie dupa certificatul de nastere a copilului pentru a verifica veridicitatea datelor. 
 12. Participarea la aceast concurs implica acceptarea si cunoasterea integrala, expresa si neechivoca a prezentului Regulament.
 13. Este la latitudinea organizatorului sa elimine inscrierile in concurs ale acelor persoane cu conturi de utilizator suspecte, create in scopul participarii la concursuri si nu au legatura cu realitatea. 
 14. Organizatorul concursului, site-ul www.clubulbebelusilor.ro, isi rezerva dreptul de a modifica oricand acest Regulament.