copilul-nascut-in-zodia-SagetatorPlaneta dominanta Sagetator: Jupiter
Element de FOC
Zi norocoasa Sagetator:
Joi
Culoare norocoasa:
Mov, bleumarin 
Locuri Prielnice:
spatiile deschise

Copilul nascut in Zodia Sagetator va fi Aventurier fara limite

Copilul-Sagetator e un aventurier innascut. Pentru el, viata nu inseamna nimic daca nu experimenteaza. Isi doreste sa evadeze in lume si sa-i dea ocol de 2-3 ori. Din cauza dorintei lui de cunoastere, este posibil sa intre in belele chiar inainte sa poata sa mearga, asa ca nu ar trebui sa te mire nimic. Copilul va incerca intotdeauna sa treaca dincolo de limitele impuse de parinti.

Tine-l ocupat! Ajuta-l sa exploreze alaturi de tine, pentru ca doar asa va avea un sprijin ori de cate ori are nevoie. Explorarea si intelegerea lucrurilor din jur sunt nevoi primare pentru copilul-Sagetator si voi, ca parinti, il puteti ajuta sa exploreze in siguranta. Angajati-l in activitati distractive, variate si stimulante si oferiti-i jocuri diverse care sa il atraga. Ii vor placea la nebunie vacantele in familie, atata timp cat exista in program aventuri de explorare.

Sportul – o pasiune pentru copilul nascut in Zodia Sagetator

Copilul nascut in zodia Sagatator e sportiv prin definitie, de aceea va trebui sa isi consume tot excesul de energie (energie care altora le lipseste) prin activitati care sa il angajeze fizic si psihic. Inscrie-l la fotbal, volei, inot sau oricare al sport extenuant.

Dezvolta-i inteligenta! Copilul tau este foarte inteligent, asa ca ai grija sa il stimulezi continuu. Ofera-i jocuri, puzzle-uri, DVD-uri cu documentare si o multime de carti. Inceputul este greu; apoi aceste activitati vor face parte din viata lui de zi cu zi. Discuta cu el zilnic, asculta-l, afla ce nevoi si ce dorinte are.

Copiii-Sagetatori sunt optimisti, deschisi, exuberanti, pe scurt fascinanti. Viata ta nu va mai fi niciodata linistita sau lipsita de griji, dar va fi plina de momente frumoase si de fericire.  

Celebritati nascute in Zodia Sagetator: Alyssa Milano, Anne Nicole Smith, Bette Midler, Brad Pitt, Bruce Lee, Britney Spears, Christina Applegate, Christina Aguilera, Daryl Hannah, Emily Dickinson, Frank Sinatra, Gerard Philipe, I.V. Stalin, Jane Austen, Jane Fonda, Jeniffer Beals, Jeniffer Connelly, Julianne Moore, Katie Holmes, Kim Basinger, Lucy Liu, Liviu Rebreanu, Margaret Hamilton, Nostradamus, Marisa Tomei, Maria Callas, Monica Seles, Nelly Furtado, Sinead O’Conner, Terry Hatcher, Tyra Banks, Tina Turner, Walt Disney, Winston Churchill, Woody Allen 

Horoscopul copiilor - Toate Zodiile

Copilul Berbec --> 21 Martie - 19 Aprilie
Copilul Taur --> 20 Aprilie - 20 Mai
Copilul Gemeni --> 21 Mai - 20 Iunie
Copilul Rac --> 21 Iunie - 22 Iulie
Copilul Leu --> 23 Iulie - 22 August
Copilul Fecioara --> 23 August - 22 Septembrie
Copilul Balanta --> 23 Septembrie - 22 Octombrie
Copilul Scorpion --> 23 Octombrie - 21 Noiembrie
Copilul Sagetator --> 22 Noiembrie - 21 Decembrie
Copilul Capricorn --> 22 Decembrie - 19 Ianuarie
Copilul Varsator --> 20 Ianuarie - 18 Februarie
Copilul Pesti --> 19 Februarie - 20 Martie