Felicitare cu iepuras de Paste

Incepem cu aceasta pentru ca este cel mai simplu de realizat impreuna cu micutul tau.

Materialele necesare sunt usor de procurat. Ai nevoie de plicuri, carioci colorate (roz si negru), o coala de carton, lipici, creion si foarfece. Pentru un plus de efect poti folosi mici pampoane colorate pentru nasuc si codita si ochisori mobili.

Deseneaza pe coala de carton conturul urechilor, dintii iepuresti si mustatile. Ajuta-l pe cel mic sa le decupeze si roaga-l sa le coloreze.

Lipeste-le pe rand pe plic. Lipeste un pampon roz in loc de nasuc si unul pe dosul plicului, pe post de codita.

Pentru ca surpriza sa fie completa, daca copilul tau cunoaste literele, il poti ajuta sa scrie singur un scurt mesaj de felicitare pe care sa il adauge in interiorul plicului. Sau, puteti adauga in plic un desen facut de cel mic, sau o floare presata impreuna asta-vara.

felicitare paste iepuras

Sursa foto: https://www.pinterest.com/pin/273945589808406016/

Felicitare de Paste cu pui de gaina

Aceasta felicitare are marele avantaj ca poate fi folosita de cel care o primeste si ca decoratiune. Cu siguranta buni se va bucura sa o pastreze la loc de cinste, ca sa o admire ori de cate ori doreste!

Printeaza modelul pe o coala A4. Poti folosi hartie pe care apoi sa o lipesti pe o bucata de carton, sau il poti printa direct pe o coala de carton. Coloreaza puisorul, decupeaza-l si pliaza-l pe linia punctata. Vei obtine un delicios pui de gaina care sta singur in picioare si ciuguleste!

In interiorul felicitarii puteti compune un mesaj personalizat. Nu uita sa scrii anul in care ati facut impreuna felicitarea, iti vei aminti cu drag de ea peste ani! 

felicitare-paste-pui-de-gaina

Sursa foto: https://www.pinterest.com/pin/453878468668409279/

Felicitare Ou de Paste

Aceasta este cu siguranta un alt model simplu de felicitare, pe care te vei distra sa il faci impreuna cu cel mic. Pe o bucata de carton, deseneaza conturul unui ou de Paste, pe care il poti decora dupa gustul celui mic.

Noi iti propunem acest model de ou din care tocmai iese un puisor de gaina. O fundita din panglica va adauga factorul wow! ochii puisorului pot fi desenati, pot fi facuti din nasturi aplicati sau poti folosi ochisori mobili.

felicitare-paste-in-forma-de-ou

Sursa: https://www.pinterest.com/pin/294774738086069082/