Prima Paradă a Poveștilor de Iarnă a avut loc pe 6 decembrie, inaugurând sezonul sărbătorilor în Băneasa Shopping City. Pe culoarele centrului comercial, copiii au putut face cunoștință cu Moș Crăciun și Crăciunița, dar și cu Crăiasa și Omul de Zăpadă.

Parada a culminant cu un moment distractiv alături de Moș Crăciun, care i-a provocat pe invitați să descopere surprizele ascunse în piniată. Următoarele Parade au loc mâine și vineri 12 decembrie începând cu ora 19:00, iar până pe 21 decembrie, în mall vor mai avea loc și altele.

În următoarele weekend-uri, cei mici vor putea lua parte la o serie de activități dedicate Crăciunului, unde vor fi răsplătiți cu cadouri-surpriză. Pe Scena lui Moș Crăciun, copiii care cântă, dansează și recită cele mai frumoase poezii sunt așteptați să participe la Talent Show, concursul unde toți participanții sunt câștigători. În plus, ajutoarele Moșului îi vor implica pe copii în activități și ateliere creative.

Vineri, 12 decembrie, între 15:00 – 18:00, micuții vor învăța cum să creeze obiecte originale din mărgele. Sâmbătă, între 11:00 – 16:00, vor afla cum să împodobească cei mai frumoși brazi de Crăciun, iar duminică, între 11:00 – 16:00, cum să decoreze și să deseneze creativ globuri.

Mai multe detalii despre programul atelierelor din weekend-urile următoare, precum și despre evenimentele speciale organizate de Băneasa Shopping City până pe 24 decembrie sunt disponibile pe www.baneasashoppingcity.ro.