1. ClubulBebelusilor.ro organizeaza incepand cu data de 16 martie 2014, in fiecare luna pe Forumul de discutii si comentarii concursul  “Mamica Lunii in Clubul Bebelusilor”
 2. Ca membru al Forumului Clubul Bebelusilor trebuie sa fii o mamica activa, sa ne povestesti despre tine si minunea ta, sa te implici in comunitate prin raspunsuri la intrebarile altor mamici sau prin deschiderea de subiecte de discutie noi pe teme de interes pentru mamici. 
 3. Participarea la concurs se poate face numai de pe un singur cont. Pentru a crea un cont si a discuta pe Forum vizitati aceasta pagina
 4. Premiul concursului din fiecare luna va fi anuntat si afisat pe Forum in categoria Concursuri.
 5. La sfarsitul fiecarei luni vom face un top cu cele mai active si implicate mamici. In urma extragerii random.org premiul surpriza din fiecare luna va ajunge la mamica clasata pe locul intai.
 6. Castigatoarea va fi anuntata la inceputul urmatoarei luni. Mamica norocoasa va trebui sa ne contacteze pe email la concurs@clubulbebelusilor.ro pentru a discuta detaliile.
 7. Premiul nu se echivaleaza in sume de bani. Premiul este nominal si nu poate fi transferat unei alte persoane.
 8. In cazul in care castigatorul: a. - nu poate fi identificat cu ajutorul contului cu care a participat la concurs; b. - a folosit mai multe conturi pentru a participa la concurs; c. - are o adresa de email invalida, ilizibila sau a participat la concurs cu adresa de email a altui titular; d. - nu indeplineste conditiile de participare la concurs; e. - nu raspunde emailului trimis de organizatori, prin care este anuntat ca a castigat concursul in termen de 3 zile calendaristice, se va proceda la desemnarea unui alt castigator.
 9. Prezentul Regulament de desfasurare a concursului poate fi consultat gratuit la solicitarea oricarui participant la concurs.
 10. Castigatorii se desemneaza prin extragere cu ajutorul site-ului random.org.
 11. Ulterior castigatorii premiului se obliga sa confirme primirea premiului pe adresa de email concurs@clubulbebelusilor.ro.
 12. Participarea la acest concurs implica acceptarea si cunoasterea integrala, expresa si neechivoca a prezentului Regulament.
 13. Este la latitudinea organizatorului sa elimine inscrierile in concurs ale acelor persoane cu conturi de utilizator suspecte, create in scopul participarii la concursuri si nu au legatura cu realitatea.
 14. Organizatorul concursului, isi rezerva dreptul de a modifica oricand acest Regulament

Intoarce-te la pagina de Forum pentru a comenta si a participa la concurs.