• Detalii premii concurs Retete sanatoase pentru bebelusi:

 robot pentru diversificare Beaba BabycookPremiul I - Robot Beaba Babycook Roz, un robot perfect pentru diversificare: gateste cu aburi, are functe de blender, decongeleaza, reincalzeste. Gatitul cu aburi este rapid si sanatos, pastrand valorile nutritive ale alimentelor, in special vitaminele si mineralele, precum si gustul si aroma lor. Aroma naturala a alimentelor este mentinuta mult mai bine. Legumele raman crocante si isi mentin culoarea naturala. Cu Babycook, hrana este mai sanatoasa datorita sistemului de gatit cu aburi. Citeste mai mult 


Premiul II - Set Beaba 4 Recipiente ermetice pentru hrana
- atunci cand doresti sa prepari mancare pentru mai multe zile aceste recipientele iti pot fi de mare ajutor. Recipientele sunt gradate, au inchidere ermetica, ideale pentru refrigerarea si pastrarea hranei bebelusului.

Premiul III - Beaba Set 6 lingurite si 4 furculite

Premiul de popularitate - Cantar de bucatarie Babycook

 • Cum particip la concurs?

Pentru a participa la concurs este necesar sa ne trimiti o reteta sanatoasa pentru bebelusi la concurs@clubulbebelusilor.ro Reteta poate fi una simpla sau mai complicata, poate fi pe baza de fructe, de legume sau cereale/paste cu sau fara carne, branza, ficatel de pui, peste, etc

Pentru ca reteta sa fie acceptata in concurs trebuie sa respecte urmatoarele cerinte:

1. Sa cuprinda:

 • Numele retetei
 • Timpul de preparare
 • Ingredientele
 • Modul de preparare
 • De la ce varsta a bebelusului se recomanda
 • Numele si prenumele participantei la concurs mentionate explicit
 • Optional - Scurta introducere.

2. Poze originale ale retetei, facute de tine, nu luate de pe internet. Ne puteti trimite poze cu: pregatirea ingredientelor, etapele realizarii retetei, rezultatul final, copilul servind reteta respectiva.

3. Reteta sa fie adaptata varstei bebelusului. Pentru mai multe informatii despre momentul introducerii alimentelor solide puteti consulta Tabelul Alimentelor

4. Sa dai LIKE+Share la imaginea concursului postata pe pagina noastra de Facebook.

 

 • Castigatori "Retete sanatoase pentru bebelusi cu Beaba"

Multumim tuturor mamicilor care ne-au trimis retete din meniul bebelusilor!

In urma jurizarii celor 50 de retete inscrise in concursul "Retete sanatoase pentru bebelusi cu Beaba" d-na Alice Dona, reprezentand brandul Beaba in Romania, a desemnat reteta castigatoare considerand-o documentata, inedita si frumos prezentata.

Asadar, primul premiu - un Robot Beaba Babycook din concursul "Retete sanatoase pentru bebeusi cu Beaba" este castigat de reteta "Piure de mei cu mere de la 6-8 luni" trimisa de Corina C.  

Felicitari Corina C. !! Speram sa-ti fie de folos Robotul Beaba Babycook si te asteptam cu primele retete si poze preparate cu acest robot! 

Premiul de popularitate - Cantar de bucatarie Babycook este castigat de reteta Supa de pui cu taitei de la 10 luni cu un numar de 2003 LIKE-uri trimisa de Adriana S.  

Premiul II - Set Beaba 4 Recipiente ermetice pentru hrana este castigat de reteta Deliciu cu afine si crema de iaurt de la 1 an cu un numar de 958 LIKE-uri trimisa de Corina Maria D.  

Premiul III - Beaba Set 6 lingurite si 4 furculite este castigat de reteta Supa de legume pentru bebelusi de la 6-7 luni cu un numar de 631 LIKE-uri trimisa de Elena B. 

Rugam castigatoarele sa na contacteze la concurs@clubulbebelusilor.ro 

 • Perioada desfasurate concurs:

Concursul "Retete sanatoase pentru bebelusi" se desfasoara in perioada: 14 ianuarie - 4 februarie astfel:

Etapa I: 14 ianuarie - 27 ianuarie - Primirea si validarea retetelor

Etapa II: 28 ianuarie - Publicarea pe site a tuturor retetelor acceptate in concurs. Fiecare reteta acceptata in concurs va avea pagina proprie in site. Vezi exemple retete (aceste retete nu participa in concurs) 

Etapa III: 28 ianuarie - 4 februarie (ora 12.00 - la pranz) - Votarea retetelor pe paginile lor proprii din site cu ajutorul butonului Facebook "Imi place".

Vezi toate retetele inscrise in concurs

 • Desemnarea castigatorilor:

Primul premiu – un robot Beaba Babycook Roz va fi acordat de d-na Alice Dona - reprezentanta BEABA Romania acelei retete care se incadreaza cel mai bine in criteriile:

 • Reteta contine ingrediente adaptate varstei bebelusului si este sanatoasa prin modul de preparare si asociere a alimentelor.
 • Modul de preparare a retetei ilustrat in fotografiile realizate

Premiul de popularitate constand intr-un cantar de bucatarie Beaba va fi acordat retetei care a primit cele mai multe LIKE-uri. 

Premiul II (Set Beaba 4 recipiente ermetice) si Premiul III (Set Beaba 6 lingurite si 4 furculite) se vor acorda urmatoarelor 2 retete clasate in functie de numarul de like-uri.

Castigatorii vor fi anuntati in saptamana 5-12 februarie.

Vezi mai multe produse Beaba pentru prepararea hranei

 • Regulamentul concursului: 

 1. Concursul "Retete sanatoase pentru bebelusi cu Beaba" se desfasoara in perioada: 14 ianuarie - 4 februarie, pe site-ul www.clubulbebelusilor.ro.
 2. Premiile concursului sunt oferite de ErFI s.r.l ce reprezinta brandul Beaba in Romania.
 3. Un utlizator poate sa participe in concurs cu cate retete doreste. 
 4. In cazul in care se inscriu in concurs retete identice de catre participanti diferiti organizatorul isi rezerva dreptul de a alege reteta care va intra in concurs.
 5. Desemnarea castigatorilor se va face in functie de numarul de like-uri primite de retete. Primul premiu va fi acordat de rerezentantii Beaba Romania. 
 6. Castigatorii premiilor vor fi anuntati in saptamana 5-12 februarie.
 7. In cazul in care unul din castigatorii premiilor nu ne contacteaza pe adresa de email concurs@clubulbebelusilor.ro in cel mult 72 de ore de la anuntarea pe site si pe pagina de Facebook se va trece la desemnarea altui castigator.
 8. Premiile nu se echivaleaza in sume de bani si vor fi expediate in maxim 15 zile de la anuntarea castigatorilor.
 9. Castigatorii premiilor se obliga sa confirme primirea acestuia pe adresa de email concurs@clubulbebelusilor.ro
 10. Participarea la acest concurs implica acceptarea si cunoasterea integrala, expresa si neechivoca a prezentului Regulament.
 11. Este la latitudinea organizatorului sa elimine inscrierile in concurs ale acelor persoane cu conturi de utilizator sau de Facebook suspecte, create in scopul fraudarii concursului si nu au legatura cu realitatea. 
 12. Organizatorul acestui concurs, site-ul www.clubulbebelusilor.ro, isi rezerva dreptul de a modifica oricand prezentul Regulament.