Pentru ca stim cat de mult le place sa primeasca cadouri avem o surpriza. 5 copii inscrisi de mamicile lor in concursul nostru "Sarbatoritii lunii" vor primi un premiu format din jucarii! Si asta nu e tot! Avem un premiu si pentru cel mai popular copil al lunii!

Detalii premii in luna Ianuarie:

In luna Ianuarie avem 5 surprize de la ERFI. In urma extragerii, ce se va face in mod aleatoriu la sfarsitul concursului, 5 copii inscrisi vor primi un premiu  format dintr-o jucarie magnetica Quercetti Drassy Baby foarte apreciata de copii, in valoare de 134 lei.

 

Quercetti Dressy Baby, jucarie recomandata copiilor cu varsta intre 1-3 ani, este un joc magnetic ce ii ajuta pe copii sa realizeze conexiuni intre articole vestimentare si partile corpului. Totodata, copiii vor invata cum sa faca diferenta intre hainutele si pantofiorii destinati fetitelor si imbracamintea si incaltamintea baieteilor. Jocul contine doua siluete, una de fetita si una de baiat si 30 de piese magnetice mari, viu colorate, ce reprezinta diverse articole de imbracat si de incaltat. Cutiuta de depozitare si transport este extrem de practica pentru a tine toate piesele la un loc si a putea lua jocul in vacante.

 


Cel mai popular copil al lunii Ianuarie, in functie de numarul de like-uri, va castiga o jucarie Polesie Ursulet cu troliu si 96 cuburi.

Copilul va avea o jucarie de tras si o multime de cuburi colorate. Un ursulet zambitor ascunde o adevarata comoara: 96 de cuburi de diverse culori si forme pentru copii! Incercati cat mai multe variante de a construi ceva nou. Detalii jucarie Ursulet cu 96 de cuburi

 

Cum partici la concurs? 

La concursul "Sarbatoritii Lunii Ianuarie" pot participa copii cu varsta intre 0 si 3 ani.

Tot ce trebuie sa faci: 

 1. LIKE paginii noastre de Facebook. Daca esti deja sustinatorul nostru pe Facebook mergi la punctul 2. 
 2. LIKE si SHARE public la imaginea concursului.
 3. Sa alegi cea mai reusita fotografie cu micutul sau micuta ta si din contul tau de utilizator de pe site, din sectiunea "Sarbatoritii lunii" sa incarci fotografia copilului, sa mentionezi numele copilului, data lui de nastere si orasul. Nu este necesar sa mentionati si numele de familie! Daca nu ai cont creeaza acum unul nou.

Vezi galerie foto 

Perioada desfasurare concurs:

Concursul Sarbatoritii Lunii Ianuarie se desfasoara pe tot parcursul lunii ianuarie pe site-ul www.clubulbebelusilor.ro

Votarea pentru cel mai popular copil al lunii Ianuarie se desfasoara pana in ultima zi a lunii ianuarie .

Desemnare castigatorilor:

Desemnarea celor 5 copii castigatori se va face aleatoriu cu ajutorul site-ului www.random.org. Desemnarea celui mai popular copil al lunii se va face in functie de numarul de like-uri primite. 

Regulament concurs: 

 1. Concursul "Sarbatoritii Lunii" se desfasoara in fiecare luna, incepand cu prima zi a lunii in curs, pe site-ul www.clubulbebelusilor.ro 
 2. La acest concurs pot fi inscrisi doar copii cu varsta intre 0-3 ani (neimpliniti). 
 3. Un utilizator poate inscrie copilul/copiii in concurs o singura data in cursul unui an, calculat din Noiembrie 2012 (cand a inceput concursul) pana in Noiembrie 2013. In cazul in care un copil este desemnat castigator si se descopera ca a fost inscris de mai multe ori din conturi create doar pentru participarea la concurs va pierde premiul.
 4. Prin inscrierea copilului in concurs se presupune ca parintele este de acord ca fotografia acestuia sa apara pe site-ul www.clubulbebelusilor.ro. 
 5. Desemnarea castigatorilor se va face cu ajutorul site-ului www.random.org care va indica un numerele castigatorilor. Numerele castigatorilor corespunde cu numerele primite automat la inscrierea in concurs.
 6. Castigatorii vor fi anuntati pe pagina de Facebook si pagina concursului din site, in prima zi a lunii urmatoare.
 7. In cazul in care castigatorul unui premiu nu trimite datele de contact si adresa corecta de livrare a premiului in cel mult 72 de ore se va trece la desemnarea altui castigator.
 8. Premiile nu se echivaleaza in sume de bani.
 9. Organizatorul acestui concurs, site-ul www.clubulbebelusilor.ro, se obliga sa plateasca cheltuielile de transport doar pentru acele premii ce vor fi castigate de persoane cu domiciliul in Romania.  In cazul in care un castigator are domiciliul in alta tara pentru a intra in posesia premiului va suporta pe cheltuiala proprie taxele de transport.
 10. Castigatorii premiilor se obliga sa confirme primirea premiului pe adresa de email contact@clubulbebelusilor.ro.
 11. Organizatorul acestui concurs poate solicita oricand unui castigator sa trimita o copie dupa certificatul de nastere a copilului pentru a verifica veridicitatea datelor. 
 12. Participarea la aceast concurs implica acceptarea si cunoasterea integrala, expresa si neechivoca a prezentului Regulament.
 13. Este la latitudinea organizatorului sa elimine inscrierile in concurs ale acelor persoane cu conturi de utilizator suspecte, create in scopul participarii la concursuri si nu au legatura cu realitatea. 
 14. Organizatorul concursului, site-ul www.clubulbebelusilor.ro, isi rezerva dreptul de a modifica oricand acest Regulament.