Cum partici la concurs?
 
La concursul "Uite ce mi s-a intamplat!" poti participa postand intamplari din experienta ta de mamica aspiranta, viitoare mamica, proaspata mamica sau mamica cu vechime in una din categoriile sectiunii:
Un utilizator poate participa cu una sau mai multe intamplari. Nu exista o limita a intamplarilor cu care un utilizator participa la acest concurs. Intamplarile postate pana in prezent in sectiunea "Uite ce mi s-a intamplat" intra automat in concurs. Asadar tot ce trebuie sa faci:
 • Sa ai cont de utilizator. Daca nu ai cont creeaza acum unul nou aici
 • Din contul tau de utilizator foloseste "Adauga o intamplare".
 • Intamplarea ta va fi moderata si in scurt timp va aparea pe site. Nu sunt acceptate intamplarile cu continut obscen sau defaimator sau care pot fi considerate ofensatoare din punct de vedere al tonului sau informatiei. 

Durata concursului:

Concursul se desfasoara in perioada 24 octombrie - 24 noiembrie 2012.

Detalii premii:

Autoarea intamplarii cu cel mai mare punctaj va primi un voucher in valoare de 500 de lei ce poate fi folosit pentru cumparaturi online pe magazinul virtual www.erfi.ro sau direct in magazin, situat in Sun Plaza, la parter.

Voucher-ul este valabil pentru achizitionarea oricaror produse marca: Angelcare, Beaba, Graco, Maclaren, Motorola, Quercetti. Voucher-ul poate fi utilizat pana la sfarsitul anului 2012. 

Desemnare castigatorului:

Modificare adusa modalitatii de desemnare a castigatorului in data de 30 octombrie:

Desemnarea intamplarii castigatoare se va face in urma mediei dintre votul publicului (50%) si notele primite de intamplari din partea site-ului ClubulBebelusilor.ro de la 0 la 10 (50%). 

Criteriile avute in vedere la acordarea notelor de catre ClubulBebelusilor.ro sunt:

 • Mesajul transmis altor mame de o intamplare, cum poate ajuta aceasta pe viitor  alte mame care se confrunta cu o situatie similara.
 • Intamplarea este relevanta pentru categoria in care a fost inscrisa.

Dupa terminarea votarii de catre public, numarul de voturi acordat de vizitatorii site-ului se va transforma in note de la 0 la 10. De exemplu:

 • Intamplarea “X” – 200 de voturi / cele mai multe – va primi nota 10
 • Intamplarea “Y” – 10 voturi/cele mai putine – va primi nota 0,5

1 noiembrie - Completari aduse modificarilor din data de 30 octombrie:

Votul publicului va avea loc dupa terminarea concursului, timp de 3 zile (25, 26 si 27 noiembrie). Un vizitator poate vota cate intamplari doreste dupa aprecierea personala. Vor fi luate in considerate doar voturile pozitive.  Avand in vedere aceasta modificare toate voturile acordate pana in prezent (24 octombrie – 1 noiembrie) vor fi anulate. Incepand cu data de 2 noiembrie toate intamplarile vor avea 0 voturi pozitive si 0 voturi negative pana la sfarsitul concursului. 

Va fi desemnata castigatoare intamplarea care va primi cele mai multe voturi de la vizitatorii site-ului www.clubulbebelusilor.ro. - acesta modalitate de desemnare a castigatorului nu mai este valabila. 

Un vizitator poate vota o singura data o intamplare, pozitiv sau negativ.

Numarul de voturi se calculeaza ca diferenta intre voturile pozitive si cele negative: VP(voturi pozitive) minus VN(votuti negative) - acesta modalitate de calcul a voturilor nu mai este valabila. 

Regulament concurs:
 
 1. Concursul "Uite ce mi s-a intamplat! - Ne povestesti si un voucher cadou (500 lei) primesti" se desfasoara pe o perioada de o luna, incepand cu data de 24 octombrie si pana pe data de 24 noiembrie 2012, pe site-ul www.clubulbebelusilor.ro.
 2. La acest concurs pot participa doar acele persoane care au cont de utilizator si adauga o intamplare din contul lor de utilizator, din sectiunea "Adauga o intamplare". 
 3. O utilizatoare poate adauga cate intamplari doreste. Cu cat se adaga mai multe intamplari ca atat pot creste sansele de a castiga premiul - un voucher de cumparaturi in valoare de 500 de lei. 
 4. Desemnarea castigatorilor se va face pe baza numarului total de voturi date de catre vizitatori prin sistemul de votare al site-ului. Punctul 4 al Regulamentului se modifica astfel:desemnarea intamplarii castigatoare se va face in urma mediei dintre votul publicului (50%) si notele primite de intamplari din partea site-ului ClubulBebelusilor.ro de la 0 la 10 (50%).
 5. Un vizitator al site-ului www.clubulbebelusilor.ro poate vota o singura data fiecare articol, cu un vot pozitiv sau negativ. Punctul 5 se completeaza cu urmatoarea modificare: numarul de voturi acordat de vizitatorii site-ului  se va transforma in note de la 0 la 10. Vor fi luate in considerare doar voturile pozitive. 
 6. Numarul de voturi se calculeaza ca diferenta intre voturile poztive si cele negative: VP(voturi pozitive) minnus VN(votuti negative). Aceasta modalitate de calculare a voturilor nu mai este valabila. 
 7. Clasamentul final va fi facut public dupa terminarea concursului, pe data de 28 noiembrie.
 8. In cazul in care 2 sau mai multe intamplari au acelasi numar de voturi va castiga acel utilizator care are mai multe intamplari postate si daca si atunci este egalitate, va castiga utilizatorul cu cele mai multe voturi in toate articolele.
 9. Castigatoarea va fi anuntata pe pagina de Facebook si pagina concursului din site, in data de 28 noiembrie 2012.
 10. In cazul in care castigatoarea voucherului nu ne contacteaza pe adresa de email concurs@clubulbebelusilor.ro in cel mult 72 de ore se va trece la desemnarea altui castigator.
 11. Premiul nu se echivaleaza in sume de bani.
 12. Voucher-ul in valoare de 500 de lei poate fi folosit pentru cumparaturi online pe magazinul virtual www.erfi.ro sau direct in magazin, situat in Sun Plaza, la parter. Voucher-ul este valabil pentru achizitionarea oricaror produse marca: Angelcare, Beaba, Graco, Maclaren, Motorola, Quercetti. Voucher-ul poate fi utilizat pana la sfarsitul anului 2012. 
 13. Castigatorea voucherului se obliga sa confirme primirea acestuia pe adresa de email contact@clubulbebelusilor.ro.
 14. Participarea la acest concurs implica acceptarea si cunoasterea integrala, expresa si neechivoca a prezentului Regulament.
 15. Este la latitudinea organizatorului sa elimine inscrierile in concurs ale acelor persoane cu conturi de utilizator suspecte, create in scopul fraudarii concursului si nu au legatura cu realitatea. 

Castigatoarea concursului „Ne povestesti si un voucher cadou (500 lei) primesti” este autoarea intamplarii „Perseverenta si dorinta arzatoare=succesul alaptarii” pe care o rugam sa ne contacteze la concurs@clubulbebelusilor.ro.

Clasamentul intamlarilor in urma mediei dintre votul publicului (50%) si notele acordate de site-ul ClubulBebelusilor.ro poate fi vazut aici