Detalii premii - Kitul Bebelusului cuprinde produse pentru bebelus de la Happy, Beaba si Bayer. 

De la Happy

 • 1 box scutece Happy adaptate varstei copilului
 • 1 pachet paturici absorbante Happy
 • Servetele umede Happy 64 buc
 • Geanta Happy plina cu cadouri: set produse cosmetice, batistute, bavetica si termoizolator Happy.

De la Beaba

 • Set biberoane de sticla 110 si 250 ml Beaba. Biberoanele Beaba nu contin bisphenol A si sunt disponibile in 3 culori pastelate: mov, oranj si verde.
 • Set manichiura de la Beaba si suzeta Difrax. 

De la Bayer

 • Impotriva iritatiei de scutec si a ragadelor mamei unguentul Bepanthen.
 • Pentru baita, inca din prima zi, gelul delicat Bepanthol Gel.

Marele premiu Carucior Mosaic TS Mode Noir Graco in valoare de 1383 lei !

Sistemul de calatorie Mosaic TS 2 in 1 include caruciorul sport Mosaic Completo si scoica auto Junior Baby. Un carucior compact, usor, care se pliaza cu o singura mana, in sistem tip umbrela. Recomandat de la nastere pana la varsta de 3 ani. Vezi detalii carucior

 

Cum partici la concurs ?

Tot ce trebuie sa faci:

 1. Sa dai Like paginii noastre de Facebook https://www.facebook.com/Clubulbebelusilor.ro
 2. Sa te abonezi la Newsletter http://clubulbebelusilor.ro/newsletter/ si sa validezi inscrierea din contul tau de email (va rugam sa verificati cu atentie si folderul Spam deoarece cateodata emailul de confirmare din partea noastra se poate duce in acel folder). 
 3. Sa recomanzi concursul cel putin unei prietene ! Pentru a recomanda Concursul foloseste butonul "Trimite" aflat in partea de sus a paginii, sub titlul "Concurs Kitul Bebelusului".

Daca te-ai abonat pana in prezent la Newsletterul nostru te rugam sa parcurgi si primii 2 pasi pentru a fi inscrisa in concurs.

Desemnarea castigatorilor

Se va face cu ajutorul www.random.org si va avea loc dupa cum urmeaza:

 • Castigatorii celor 5 premii Kitul Bebelusului vor fi desemnati in zilele de vineri a fiecarei saptamani de concurs, in datele de 10 august, 17 august, 24 august, 31 august, 7 septembrie.
 • Castigatorul Marelui Premiu va fi desemnat pe data de  14 septembrie.

3 septembrie - Suplimentare cu inca 3 premii Kitul bebelusului

La extragerea din 14 septembrie pentru Marele Premiu vor fi desemnati suplimentar alti 3 castigatori care vor primi cate un premiu Kitul Bebelusului dupa acelasi Regulament al concursului. 

Primii castigatori ai concursului se pot vedea  AICI

Regulament concurs

 1. Concursul Kitul Bebelusului se desfasoara pe o perioada de 6 saptamani ( 2 august – 14 septembrie) pe site-ul www.clubulbebelusilor.ro
 2. In primele 5 saptamani, oferim cate un premiu Kitul Bebelusului in fiecare saptamana, cu produse pentru bebelusi de la Beaba, Happy, Bepanthen.
 3. In ultima saptamana de concurs se va oferi marele premiu, un carucior Graco Mosaic TS Mode Noir, recomandat de la nastere la 3 ani in valoare de 1383 lei. 
 4. Desemnarea castigatorilor se va face cu ajutorul site-ului www.random.org care va indica un numar castigator. Numarul castigator corespunde numarului de abonat la newsletterul Clubulbebelusilor.ro.
 5. In cazul in care castigatorul nu si-a validat inscrierea la newsletter sau nu este si sustinatorul paginii de Facebook sau nu ne poate demonstra ca a recomandat concursul unui prieten castigatorul va fi desemnat urmatorul abonat din lista totala a abonatilor la Newsletterul ClubulBebelusilor.ro.
 6. Castigatorii vor fi anuntati pe pagina de Facebook si pagina concursului din site, in zilele de vineri a fiecarei saptamani de concurs.
 7. In cazul in care castigatorul unui premiu nu trimite datele de contact si adresa corecta de livrare a premiului in cel mult 72 de ore se va trece la desemnarea altui castigator dupa acelasi Regulament. 
 8. Premiile nu se echivaleaza in sume de bani.
 9. Organizatorul acestui concurs, site-ul www.clubulbebelusilor.ro, se obliga sa plateasca cheltuielile de transport.
 10. Castigatorii premiilor se obliga sa confirme primirea premiului pe adresa de email concurs@clubulbebelusilor.ro.
 11. Participarea la acest concurs implica acceptarea si cunoasterea integrala, expresa si neechivoca a prezentului Regulament.
 12. Este la latitudinea organizatorului sa elimine inscrierile in concurs ale acelor persoane cu adresa de email si conturi de Facebook suspecte, create in scopul participarii la concursuri. 
 13. Clubulbebelusilor.ro isi rezerva dreptul de a face modificari la prezentul regulament.