Despre sarcina, bebelusi si copii mici

TERMENI SI CONDITII

Accesarea in orice fel a site-ului web clubulbebelusilor.ro este guvernata de conditiile mentionate in acest document, denumit Acord, incheiat intre dumneavoastra ca utilizator al site-ului si administratorii site-ului clubulbebelusilor.ro. Utilizarea site-ului clubulbebelusilor.ro reprezinta o acceptare implicita a acestui document.

1. Termeni generali de utilizare a portalului Clubul Bebelusilor

Termenii si conditiile de utilizare a site-ului clubulbebelusilor.ro (denumite in continuare Acord) stabileste care sunt conditiile in care:

  • orice persoana poate vizita ori accesa site-ul clubulbebelusilor.ro (denumit in continuare Site-ul);
  • poate utiliza serviciile oferite prin intermediul Site-ului (denumit in continuare Serviciul).

Neacceptarea acestor Termeni si Conditii ori a oricarei prevederi din acestea atrage obligatia persoanei respective de a inceta de indata accesarea Site-ului, iar accesarea sau vizitarea in continuare a Site-ului, a oricarei pagini din acesta si/sau utilizarea Serviciului, precum si a oricarui component al acestuia constituie o acceptare in intregime si neconditionata a Termenilor si Conditiilor si a oricarei prevederi din acestea.

clubulbebelusilor.ro isi rezerva dreptul, pe baza unilaterala, sa modifice, amendeze sau sa actualizeze acest Acord in orice moment, fara a anunta in prealabil. Toate modificarile vor intra in vigoare din momentul publicarii pe acest website. Utilizand acest serviciu dupa publicarea noilor modificari inseamna ca ati acceptat pe deplin termenii prezentului Acord, inclusiv modificarile survenite.

2. Descrierea serviciului

Serviciul clubulbebelusilor.ro, oferit publicului prin intermediul site-ului clubulbebelusilor.ro consta in prezentarea de articole cu titlu informativ si facultativ referitoate la planificarea unui copil, sarcina si nasterea, alaptarea, diversificarea, dezvoltarea, alimentatia si sanatatea copiilor mici, informatii generale de care sunt interesati viitorii sau actualii parinti.

Informatiile din articolele publicate pe site-ul clubulbebelusilor.ro nu inlocuiesc recomandarile medicilor, care sunt cei mai in masura sa va ofere sfaturi specifice.

Acuratetea ori veridicitatea informatiilor oferite in cadrul serviciului clubulbebelusilor.ro nu sunt garantate in nici un fel, cu atat mai mult cu cat la continutul site-ului participa si utilizatorii inregistrati.

Autorii articolelor prezentate pe site-ul clubulbebelusilor.ro, utilizatorii care ofera raspunsuri la rubrica „intrebari si raspunsuri” precum si toti colaboratorii nu pot fi considerati raspunzatori pentru niciun prejudiciu/pierdere de orice fel. Este important sa retineti ca informatiile prezentate pe acest site sunt doar niste recomandari cu caracter facultativ si informativ care nu inlocuiesc indicatiile date de medicul pediatru care urmareste evolutia copilului , de medicul ginecolog care urmareste evolutia sarciinii sau de medicul de familie in evident caruia sunteti. Cunoscand aspectele individuale ale cazului dumneavoastra acestia ar fi cei mai in masura sa va ofere sfaturi specifice. Citirea articolelor noastre nu inlocuieste un consult de specialitate.

Din acest motiv prin site-ul clubulbebelusilor.ro nu este raspunzator in nici un fel de modul in care dumneavoastra intelegeti si utilizati informatiile prezentate.

3. Confidentialitate si nota de informare privind prelucrarea de date cu caracter personal

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, clubulbebelusilor.ro va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de Utilizatori. Prin Termeni si Conditii Utilizatorii sunt informati ca datele personale pe care le furnizeaza sunt prelucrate in scopul oferirii in conditii optime de catre clubulbebelusilor.ro a serviciilor pe internet, a serviciilor de furnizare bunuri si servicii, a serviciilor de reclama, marketing si publicitate si a serviciilor de statistica.

Datele personale sunt furnizate de catre Utilizatori in momentul crearii unui cont pe Site. Colectarea acestor date se face in scopul exclusiv tinerii unei evidente despre folosirea Site-ului si al oferirii in conditii optime a Serviciului.

Conform Legii nr. 677/2001, Utilizatorii beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei. Totodata, utilizatorii au dreptul sa se opuna prelucrarii datelor personale care ii privesc si sa solicite stergerea datelor.

Pentru exercitarea acestor drepturi Utilizatorii pot face o cerere in scris cu cerinta lor, pe care sa o trimita apoi prin e-mail la adresa contact@clubulbebelusilor.ro

clubulbebelusilor.ro este operator de date cu caracter personal inscris in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub nr. 25040.

4. Materialele si informatiile accesibile prin intermediul Site-ului

Continutul si elementele de grafica ale Site-ului, inclusiv dar fara a se limita la acestea, tot continutul in format text, imaginile, precum si sursele tehnice ale tuturor serviciilor si facilitatilor prezente si viitoare, cu exceptia cazului cand este mentionat expres un alt proprietar, sursele paginilor dar si orice alt material, transmis sub orice forma de si catre Utilizatori (prin vizualizare directa pe site, prin newslettere etc,) apartin clubulbebelusilor.ro si partenerilor sai si reprezinta continutul Site-ului.

Continutul Site-ului, indiferent de zona in care se afla in site si indeferent de tip, poate fi utilizat exclusiv in scopuri personale. Orice utilizare de continut de catre terte persoane in alte scopuri decat cel personal, se poate face numai cu acordul scris, expres si prealabil al clubulbebelusilor.ro. Astfel este interzisa copierea, preluarea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:

  • este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa etc.) unor mici fragmente din articolele publicate (max. 2 paragrafe). Specificarea sursei informatiilor preluate este obligatorie, sub urmatoarea forma: (Sursa: Clubul Bebelusilor - clubulbebelusilor.ro)
  • sunt permise link-urile catre Site, iar specificarea sursei informatiilor se va face dupa fiecare link sau in finalul articolului, dupa cum urmeaza: Informatii furnizate prin amabilitatea clubulbebelusilor.ro .

clubulbebelusilor.ro isi rezerva dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai sus.

Cererile de utilizare a continutului site-ului in orice scop altul decat cel personal pot fi aduse a cunostinta prin e-mail la adresa contact@clubulbebelusilor.ro.

Orice persoana care expediaza in orice mod informatii ori materiale catre site isi asuma obligatia de a nu prejudicia in nici un mod drepturile de autor pe care o terta persoana le-ar putea invoca in legatura cu materialele si informatiile transmise in orice mod catre site, iar persoanele care expediaza in orice mod informatii ori materiale inteleg si accepta ca incalcarea in orice mod a acestei obligatii nu poate angaja in nici un mod raspunderea clubulbebelusilor.ro, ci numai raspunderea persoanelor respective.

Informatiile prezentate pe acest site sunt protejate prin dispozitiile legii privind drepturile de autor. Utilizatorii si tertii nu pot afisa sau folosi in nici un mod logo-ul clubulbebelusilor.ro fara acordul expres si prealabil al detinatorului

Odata cu acceptarea acestor Termeni si Conditii, Utilizatorul accepta sa primeasca materiale pe email sau SMS de la clubulbebelusilor.ro

5. Legea aplicabila. Litigii

Drepturile si obligatiile Utilizatorilor Site-ului si ale clubulbebelusilor.ro, prevazute de Termeni si Conditii, precum si toate efectele juridice pe care le produc Termenii si Conditiile vor fi interpretate si guvernate in conformitate cu legea romana in vigoare. Orice litigiu nascut din sau in legatura cu Termenii si Conditiile va fi solutionat pe cale amiabila. In caz de imposibilitate de a ajunge la un acord, litigiul vor fi solutionat de catre instanta judecatoreasca romana competenta.

6. Analiza traficului

Aboneaza-te la Newsletter
pentru cele mai noi informatii
despre tine si bebelusul tau
Astepti o fetita ?
Sau un baietel ?
Sugestii Nume Copii
laptele matern este alimentul ideal pentru bebelusi
diversificarea alimentatiei bebelusului