1. ClubulBebelusilor.ro organizeaza un concurs in colaborare cu Diana Damalan Photography prin intermediul caruia orice vizitator al site-ului si forumului ClubulBebelusilor.ro poate sa intre in concurs pentru castigarea unei sedinte foto. 
 2. Concursul se desfasoara in perioada 11 - 21 februarie 2014. Castigatorii se desemneaza si se anunta pe data de 22 februarie. 
 3. Pentru a se inscrie la concurs, participantii trebuie sa posteze in forumul de discutii un comentariu in topicul concursului: Spune-ne povestea voastra - Cum l-ai cunoscut pe tati? Concursul se desfasoara pe aceasta pagina
 4. Participarea la concurs se poate face numai de pe un singur cont. Pentru a crea un cont si a discuta pe Forum vizitati aceasta pagina
 5. Premiul acestui concurs este o sedinta foto oferita de Diana Damalan Photography. Sedinta foto va avea loc in BUCURESTI, afara (intr-un parc sau alta locatie aleasa de comun acord de catre castigator si fotograf, in luna martie, in functie de disponibilitatea ambelor parti).
  Mamica norocoasa va trebui sa ne contacteze pe email pentru a stabili detalii sedintei foto. Ulterior va primi fotografiile editate (intre 20 si 50 de fotografii) pe un DVD personalizat. 
 6. Premiul nu se echivaleaza in sume de bani. Premiul este nominal si nu poate fi transferat unei alte persoane.
 7. In cazul in care castigatorul: a. - nu poate fi identificat cu ajutorul contului cu care a participat la concurs; b. - a folosit mai multe conturi pentru a participa la concurs; c. - are o adresa de email invalida, ilizibila sau a participat la concurs cu adresa de email a altui titular; d. - nu indeplineste conditiile de participare la concurs; e. - nu raspunde emailului trimis de organizatori, prin care este anuntat ca a castigat concursul in termen de 3 zile calendaristice, se va proceda la desemnarea unui alt castigator.
 8. Prezentul Regulament de desfasurare a concursului poate fi consultat gratuit la solicitarea oricarui participant la concurs.
 9. Castigatorii se desemneaza prin extragere cu ajutorul site-ului random.org.
 10. Castigatorii premiului se obliga sa confirme primirea premiului pe adresa de email concurs@clubulbebelusilor.ro.
 11. Participarea la acest concurs implica acceptarea si cunoasterea integrala, expresa si neechivoca a prezentului Regulament.
 12. Este la latitudinea organizatorului sa elimine inscrierile in concurs ale acelor persoane cu conturi de utilizator suspecte, create in scopul participarii la concursuri si nu au legatura cu realitatea.
 13. Organizatorul concursului, isi rezerva dreptul de a modifica oricand acest Regulament

Intoarce-te la pagina de Forum pentru a comenta si a participa la concurs.