Am apelat la toţi prietenii ZURLI si oamenii cu suflet, să ne ajute să strângem daruri pentru copiii de la Centrul Comunitar “Sfântul Vasile” din Bucureşti, sector 4.

În spaţiul pus la dispoziţie de prietenii nostri de la locurile de joacă Zorky Planet din Afi Palace si Magic City din Baneasa Shopping Center, am strâns toate cadourile de pe listă. Pachete pregătite cu grijă, frumos ambalate, în care se ascundeau dorinţele a 90 de copilaşi, găzduiţi la Centrul Comunitar Sfântul Vasile.

Moşul le-a mulţumit tuturor ajutoarelor sale, iar la depunerea cadoului, fiecare a primit o scrisoare  personalizată din partea lui Moş Crăciun.

Pe 19 decembrie, cu ajutorul partenerilor de la Fundaţia RoSmile, care ni s-au alăturat în această acţiune, am încărcat darurile şi am plecat către Centru.

Copiii ne-au primit cu un program de poezii şi colinde, special pregătit pentru noi. Gaşca Zurli, ajutată de spiriduşii Moşului, i-a provocat pe micuţi la jocuri distractive. Am dansat, am făcut concursuri şi, desigur, am cântat AM O CĂSUŢĂ MICĂ.

La final, Moş Crăciun şi-a făcut în sfârşit apariţia şi le-o oferit tuturor darurile visate.

Le mulţumim din suflet tuturor celor care s-au implicat în această campanie!

a-venit-mos-craciun