curs ingrijire bebelusCentrul 9luni este alaturi de tine pentru a oferi exact ceea ce ai nevoie: sprijin,raspunsuri, increderea in tine si siguranta.

Aparitia pe lume a unui bebelus aduce pe langa bucurie, o serie de temeri legate de ingrijirea acestuia, paradoxal, desi traim in acele vremuri cand sursele de informare sunt foarte numeroase, viitorii parinti sunt destul de dezorientati cand vine vorba despre bebelus. Miturile despre acest subiect sunt si ele numeroase, doar ca o parte dintre ele nu numai ca nu reprezinta o solutie la problema, ci chiar pot face rau.

 

Cursul de Puericultura - Ingrijire Bebelus organizat de Centrul 9 Luni, in BUCURESTI, ofera acele informatii necesare  oricarui parinte la inceput de drum. Organizat intr-o ordine cronologica (0 - 1 an), cursul vorbeste viitorilor parinti despre:
 • practici corecte in ingrijirea bebelusului
 • alaptarea
 • lucruri necesare bebelusului
 • icter, somn, vaccinuri, colici 
 • alimentatia mamei si a bebelusului
 • mini ghid de prim ajutor
Cursul se adreseaza celor care urmeaza sa devina parinti, recomandam parcurgerea acestuia intre saptamanile 26 - 34 de sarcina. In urma participarii la curs se elibereaza Atestatul de Puericultura in vederea obtinerii celor 10 zile libere, conform Legii 210/ 1999. Detalii CURS Puericultura - Ingrijire Bebelus
 
Cum participi la concurs? >> Centrul 9 Luni premiaza una din viitoarele mamici ce vor raspunde la intrebarea din acest topic >> 

Raspunde la intrebare si poti participa si TU la concursul nostru!

Durata concurs >> Concursul se desfasoara in perioada 19 august - 10 septembrie (ora 13.00). Anuntarea castigatorilor se va face cel mai tarziu pe data de 11 septembrie. 
 
Desemnarea castigatorilor >> Se va face prin extrage www.random.org In cazul in care persoana aflata pe locul intai in lista generata nu confirma in termen de 5 zile calendaristice participarea la acest curs premiul va fi oferit persoanei aflata pe locul II din aceasta lista. 
 
Regulament concurs:
 
 1. Acest concurs este organizat de site-ul ClubulBebelusilor.ro in parteneriat cu Centrul 9 Luni. In urma concursului unul dintre participanti va castiga un CURS Puericultura - Ingrijire Bebelus, organizat de Centrul 9 Luni, la sediul din Splaiul Independentei, nr 2J, ap 25, et 4, sector 3, Bucuresti (zona Piata Unirii).
 2. La acest concurs pot participa cititoarele site-ului care sunt insarcinate la momentul prezent.
 3. Un utilizator al site-ului poate participa la acest concurs raspunzad la intrebarea din acest topic o singura data.
 4. Concursul se desfasoara in perioada 19 august - 10 septembrie. Anuntarea castigatorilor se va face pe data de 11 septembrie.
 5. Desemnarea castigatorului se va face prin extrage www.random.org In cazul in care persoana aflata pe locul intai in lista generata nu confirma in termen de 5 zile calendaristice participarea la acest curs premiul va fi oferit persoanei aflata pe locul II din aceasta lista.
 6. Premiul nu se echivaleaza in sume de bani.
 7. Participarea la aceast concurs implica acceptarea si cunoasterea integrala, expresa si neechivoca a prezentului Regulament.
 8. Este la latitudinea organizatorului sa elimine inscrierile in concurs ale acelor persoane cu conturi de utilizator suspecte, create in scopul participarii la concursuri si nu au legatura cu realitatea.
 9. Organizatorul concursului, site-ul www.clubulbebelusilor.ro, isi rezerva dreptul de a modifica oricand acest Regulament.