copilul-nascut-in-zodia-GemeniPlaneta dominanta Gemeni: Mercur
Element de AER
Zi norocoasa Gemeni: 
Miercuri
Culoare norocoasa: 
Albastru, Galben 
Locuri Prielnice:
Zonele situate la inaltime

Ce il defineste pe copilul nascut in Zodia Gemeni?

Cand micul tau geaman te va privi in ochi cu o privire dulce si plina de bucurie, facandu-te sa razi, trebuie sa iti dai seama ca prin frumosul lui capsor trec multe idei nastrusnice. Sociabil prin excelenta, comunicativ si plin de sarm, copilul tau este si precoce: probabil va incepe sa vorbeasca inaintea altor copii de aceeasi varsta.

Copilul nascut in zodia gemeni este mai tot timpul ghidat de curiozitate. Plin de curiozitate, el adora sa afle lucruri noi despre lumea inconjuratoare. Asigura-te ca e mereu inconjurat de carti, puzzle-uri si jocuri educative, pentru a-l putea stimula continuu. Ofera-i, de asemenea, spatiu pentru micile lui proiecte, pentru ca tinde sa fie expansiv. In plus, plin de neastampar, copilul va oscila intre nenumarate activitati si proiecte. Odata ce invata un lucru, se va plictisi, ca si cum ar ghici o rutina, si va trece la altceva.

Copilul nascut in zodia Gemeni >> Se adapteaza usor

Partea buna a faptului ca se plictiseste usor si ca trece cu rapiditate de la un proiect la altul este ca se adapteaza la fel de usor. Cu toate ca prefera experiente variate in loc de momente profunde, copiii nascuti in aceasta zodie pot fi ghidati de voi, parintii, spre momente de concentrare maxima.

Copilul nascut in zodia Gemeni - Un mic geniu!

Copilul nascut in zodia gemeni va excela in eforturile intelectuale ce implica cititul, scrisul, dezbaterile sau orice alta activitate care implica dexteritatea, de exemplu a canta la un instrument. Datorita interesului lor pentru activitati diverse si inclinatiei spre comunicare, copiii nascuti in aceasta zodie vor fi mereu in centrul atentiei si vor crea o retea complexa de prieteni. Inca de mici, copiii nascuti in zodia gemeni vor incerca sa manipuleze cu zambete si fetisoare frumoase, mintind din cand in cand. Nu trece cu vederea aceste lucruri. Invata-i puterea cuvintelor si invata-i sa spuna doar adevarul!

Celebritati nascute in Zodia Gemeni: Alanis Morissette, A.S. Puskin, Anna Kournikova, Annette Bening, Brooke Shields, Coutney Cox, Colin Farrell, Elizabeth Hurley, George Bush, Haricleea Darclee, Helen Hunt, Isabela Rossellini, Isadora Duncan, Jewel, Joan Collins, Judy Garland, Juliette Lewis, Jules Verne, Kathleen Turner, Kylie Minogue, Lenny Krawitz, Loredana Groza, Leelee Sobieski, Naomi Campbell, Angelina Jolie, Marilyn Monroe, Paul McCartney, Prince, Priscilla Presley, Natalie Portman, Nicole Kidman, Paula Abdul, Steffi Graf, Teo Trandafir, Tudor Arghezi, Yasmine Bleeth, Zinedine Zidane.

Horoscopul copiilor - Toate Zodiile

Copilul Berbec --> 21 Martie - 19 Aprilie
Copilul Taur --> 20 Aprilie - 20 Mai
Copilul Gemeni --> 21 Mai - 20 Iunie
Copilul Rac --> 21 Iunie - 22 Iulie
Copilul Leu --> 23 Iulie - 22 August
Copilul Fecioara --> 23 August - 22 Septembrie
Copilul Balanta --> 23 Septembrie - 22 Octombrie
Copilul Scorpion --> 23 Octombrie - 21 Noiembrie
Copilul Sagetator --> 22 Noiembrie - 21 Decembrie
Copilul Capricorn --> 22 Decembrie - 19 Ianuarie
Copilul Varsator --> 20 Ianuarie - 18 Februarie
Copilul Pesti --> 19 Februarie - 20 Martie