copilul-nascut-in-zodia-TaurPlaneta dominanta Taur: Venus
Element de PAMANT
Zi norocoasa Taur: 
Vineri
Culoare norocoasa: 
Albastru, Galben - Potocaliu
Locuri Prielnice: 
Orasele mici, linistite

Copilul nascut in Zodia Taur >> Ca sarea-n bucate

Cam asa e copilul tau, daca ar fi sa il caracterizam intr-o singura propozitie. Din primele luni, copiii nascuti in aceasta zodie sunt draguti, plini de afectiune si alintati. De asemenea, tind sa fie foarte puternici si dominati de un sentiment al dreptatii.

Copilul nascut in Zodia Taur

Jocul la copiii Taur >> Fa-le cunostinta cu natura inconjuratoare inca din primii ani de viata: vor inflori intr-un mediu natural, fiind un semn de pamant. Mai tarziu vor dori sa aiba un coltisor de gradina sau un animale de casa pe care sa le ingrijeaza, iar acest lucru ii va invata ce inseamna cu adevarat responsabilitatile. 

Explorarea la copiii Taur >> Aceasta zodie guverneaza cele 5 simturi. Copiii nascuti in zodia taur cunosc lumea inconjuratoare prin intermediul simturilor: le place sa asculte, sa vada, sa atinga, sa guste orice si sa miroase aproape orice. De aceea, vor dezvolta o pasiune pentru mancare inca din primele luni de la nastere, chiar daca pot fi putin pretentiosi, preferand anumite feluri de mancare si refuzand sa incerce ceva nou. Evita sa ii dai dulciuri, pentru ca intra in conflict cu natura lor inclinata spre sanatatea fizica.

Siguranta la copiii Taur >> Micilor "taurasi" le place sa se simta in siguranta. Au nevoie de certitudine in viata lor, de atentie si dragoste. Unii se vor dezlipi cu greu de unul dintre parinti, altii vor dezvolta un atasament fata de o paturica sau un animal de plus. Din oricare categorie face parte copilul tau, cu siguranta trebuie sa-i acorzi toata atentia si dragostea ta, pentru a se simti in siguranta.

Inclinatii la copiii Taur >> Copilul nascut in Zodia taur va transforma somnul intr-o forma de arta. Nu te vei chinui prea mult sa il adormi. Exista si exceptii! De asemenea, din aceleasi considerente, piticului tau nu ii place viteza, ci ii place sa faca lucrurile pe indelete. Nu il forta sa faca prea multe activitati intr-o zi, ci fa-i un program lejer care sa ii permita sa acumuleze informatiile in ritm propriu. In caz contrat, nu va putea tine pasul si va deveni dezorientat. 

Celebritati nascute in Zodia Taur:  Al Pacino, Anthony Queen, Andie Macdowell, Ann Margaret, Audrey Hepburn, Barbara Streisand, Cate Blanchett, David Beckham, Enrique Iglesias, Cher, Ella Fitzgerald, Enya, Eva Peron, George Clooney, Glenda Jackson, Honore de Balzac, Jack Nicholson, Jerry Seinfeld, Jessica Alba, Katharine Hepburn, Kirsten Dunst, Lucian Blaga, Maia Morgenstern, Magda Vasiliu, Mellisa Gilbert, Penelope Cruz, Pierce Brosnan, P.I. Ceaikovski, Rudolf Valentino, Sigmund Freud, Socrate, Shirley Maclaine, Shirley Temple, Tori Spelling, Uma Thurman, Carmen Electra, Katherine Hepburn, Janet Jackson, William Shakespeare

Horoscopul copiilor - Toate Zodiile

Copilul Berbec --> 21 Martie - 19 Aprilie
Copilul Taur --> 20 Aprilie - 20 Mai
Copilul Gemeni --> 21 Mai - 20 Iunie
Copilul Rac --> 21 Iunie - 22 Iulie
Copilul Leu --> 23 Iulie - 22 August
Copilul Fecioara --> 23 August - 22 Septembrie
Copilul Balanta --> 23 Septembrie - 22 Octombrie
Copilul Scorpion --> 23 Octombrie - 21 Noiembrie
Copilul Sagetator --> 22 Noiembrie - 21 Decembrie
Copilul Capricorn --> 22 Decembrie - 19 Ianuarie
Copilul Varsator --> 20 Ianuarie - 18 Februarie
Copilul Pesti --> 19 Februarie - 20 Martie