Concursul "SARBATORITII LUNII" se desfasoara luna de luna pe site-ul ClubulBebelusilor.ro. In luna AUGUST premiem unul din primii 10 cei mai votati copii in functie de numarul de LIKE-uri primite prin extragere si alti 4 copii in mod aleatoriu cu ajutorul www.random.org. In total avem 5 premii pentru Sarbatoritii Lunii AUGUST!

Detalii premii in luna AUGUST:

premergator copiiPrimii 10 cei mai votati copii in functie de numarul de like-uri din luna AUGUST vor partcicipa la extragerea (cu ajutorul www.random.org) pentru o jucarie Polesie Premergator Dinozaurul DINO in valoare de 152 lei- un premergator in forma de pui de dinozaur destinat copiilor mai mari de 1 an. Acest premergator este usor de folosit atat in casa cat si la plimbarile in aer liber.

Detalii Premergator DINO

Pentru alti 4 copii norocosi extrasi in mod aleatoriu cu ajutorul www.random.org avem 4 jucarii marca Polesie:  2 x Polesie Ursulet cu troliu si 36 de Cuburi si 2 x Polesie Crocodilul Crocky! La aceasta extragere participa toti copiii inscrisi in luna AUGUST.

ursulet cu cuburi pentru copiiPentru 2 copii norocosi avem cate o jucarie Polesie Ursulet cu Troliu si 36 Cuburi. Copilul va avea o jucarie de tras si o multime de cuburi colorate. Ore nesfarsite de creatie si veselie alaturi de cuburile urs.

Detalii Polesie Ursulet cu Troliu si 36 de cuburi

Pentru alti 2 copii norocosi avem cate o jucarie Polesie Crocodilul Crocky. Crocodilul Crocky este o jucarie care se trage usor, iar simpaticii hippopotami deschid boticurile de uimire atunci cand vad ce mare si frumoasa este lumea prin care se plimba.

Detalii Polesie Crocodilul Crocky

jucarii trase pentru copii

 

Cum partici la concursul Sarbatoritii Lunii AUGUST? 

La concursul "Sarbatoritii Lunii AUGUST" pot participa doar copii cu varsta intre 0 si 3 ani. In cursul unui an un copil poate fi inscris o singura data in concurs si nu este o conditie sa fie nascut in aceeasi luna in care este inscris. 

Tot ce trebuie sa faci pentru a participa la concurs: 

 1. LIKE paginii noastre de Facebook. Daca esti deja sustinatorul nostru pe Facebook mergi la punctul 2. 
 2. LIKE si SHARE public la imaginea concursului.
 3. Sa alegi cea mai reusita fotografie cu micutul sau micuta ta si din contul tau de utilizator de pe site-ul ClubulBebelusilor.ro, din sectiunea "Sarbatoritii lunii" sa incarci fotografia copilului, sa mentionezi numele copilului, data lui de nastere si orasul. Nu este necesar sa mentionati si numele de familie! Daca nu ai cont pe ClubulBebelusilor.ro creeaza acum unul nou.
 4. Important! Votarea pozelor inscrise in concurs se face pe site si nu pe pagina de Facebook. 

  Aici: http://clubulbebelusilor.ro/sarbatoritii-lunii/

IMPORANT: In cazul in care desi ati urmat cu atentie indicatiile de inscriere a pozei copilului in concurs si nu ati reusit acest lucru ne puteti contacta la concurs@clubulbebelusilor.ro

* Dragi parinti, inainte de a inscrie copilul in concurs va rugam sa cititi Regulamentul Concursului cu atentie. Desi este un concurs cu like-uri castigatorii vor fi desemnati prin extragere random.org la care vor participa toti copiii inscrisi. Pentru primul premiu si cel mai consistent se vor lua in considerare doar primii 10 cei mai votati copii, in functie de numarul de like-uri. Copilul clasat pe locul 1 in lista generata de random.org va castiga acest premiu. La extragerile pentru restul premiilor vor participa toti copiii inscrisi in luna AUGUST.*

Vezi galerie foto copii inscrisi 

Perioada desfasurare concurs:

Concursul Sarbatoritii Lunii AUGUST se desfasoara in perioada 1-31 AUGUST pe site-ul www.clubulbebelusilor.ro. Votarea cu like-uri se desfasoara in perioada 1-31 AUGUST, ora 13.00. 

Desemnare castigatorilor:

Desemnarea copiilor castigatori se va face aleatoriu cu ajutorul site-ului www.random.org. Castigatorii vor fi desemnati si anuntati pe data de 1 SEPTEMBRIE. 

Regulament concurs:  

 1. Concursul "Sarbatoritii Lunii" se desfasoara in fiecare luna, incepand cu prima zi a lunii in curs, pe site-ul www.clubulbebelusilor.ro 
 2. La acest concurs pot fi inscrisi doar copii cu varsta intre 0-3 ani (neimpliniti). 
 3. Un utilizator poate inscrie copilul/copiii in concurs o singura data in cursul unui an, calculat din Noiembrie 2012 (cand a inceput concursul) pana in Noiembrie 2013. In cazul in care un copil este desemnat castigator si se descopera ca a fost inscris de mai multe ori din conturi create doar pentru participarea la concurs va pierde premiul.
 4. Prin inscrierea copilului in concurs se presupune ca parintele este de acord ca fotografia acestuia sa apara pe site-ul www.clubulbebelusilor.ro  si pe pagina de Facebook ClubulBebelusilor.ro
 5. Desemnarea castigatorilor se va face cu ajutorul site-ului www.random.org care va indica un numerele castigatorilor. Numerele castigatorilor corespunde cu numerele primite automat la inscrierea in concurs. Desi este un concurs cu like-uri castigatorii vor fi desemnati prin extragere random.org la care vor participa toti copiii inscrisi. Pentru primul premiu si cel mai consistent se vor lua in considerare doar primii 10 cei mai votati copii, in functie de numarul de like-uri. Copilul clasat pe locul 1 in lista generata de random.org va castiga acest premiu. La extragerile pentru restul premiilor vor participa toti copiii inscrisi in luna AUGUST.
 6. Lista cu cei 10 copii cei mai votati se va intocmi in functie de inscrierea in concurs si nu dupa numarul de like-uri.  
 7. Castigatorii vor fi anuntati pe pagina de Facebook si pagina concursului din site.
 8. In cazul in care castigatorul unui premiu nu trimite datele de contact si adresa corecta de livrare a premiului in cel mult 72 de ore se va trece la desemnarea altui castigator. In cazul in care premiul nu este revendicat nici de acest castigator in termen de 72 de ore de la anuntare, pentru premiul respectiv nu va mai avea loc alta extragere. 
 9. Premiile nu se echivaleaza in sume de bani.
 10. In cazul in care un utilizator al site-ului castiga un premiu intr-un concurs pe acest site cu ajutorul LIKE-urilor va mai putea participa si castiga un premiu printr-o metoda similara doar dupa o perioada de 6 luni. 
 11. Organizatorul acestui concurs, site-ul www.clubulbebelusilor.ro, se obliga sa plateasca cheltuielile de transport doar pentru acele premii ce vor fi castigate de persoane cu domiciliul in Romania.  In cazul in care un castigator are domiciliul in alta tara pentru a intra in posesia premiului va suporta pe cheltuiala proprie taxele de transport.
 12. Castigatorii premiilor se obliga sa confirme primirea premiului pe adresa de email concurs@clubulbebelusilor.ro.
 13. Organizatorul acestui concurs poate solicita oricand unui castigator sa trimita o copie dupa certificatul de nastere a copilului pentru a verifica veridicitatea datelor. 
 14. Participarea la aceast concurs implica acceptarea si cunoasterea integrala, expresa si neechivoca a prezentului Regulament.
 15. Este la latitudinea organizatorului sa elimine inscrierile in concurs ale acelor persoane cu conturi de utilizator suspecte, create in scopul participarii la concursuri si nu au legatura cu realitatea. 
 16. Organizatorul concursului, site-ul www.clubulbebelusilor.ro, isi rezerva dreptul de a modifica oricand acest Regulament.