ERFI KIDS si BEMA te invita la un nou concurs in luna IULIE cu premii in articole de sezon numai bune pentru vacanta la mare sau vizita la piscina cu micutul sau micuta ta!

Concursul "SARBATORITII LUNII" se desfasoara luna de luna pe site-ul ClubulBebelusilor.ro In luna IULIE premiem prin extragere random unul din copiii care au strans cel putin 100 de voturi (LIKE-uri primite) si alti 4 copii in mod aleatoriu cu ajutorul www.random.org indiferent de numarul de voturi primite. In total avem 5 premii pentru Sarbatoritii Lunii IULIE!

Detalii premii in luna IULIE:

Piscina BEMA pentru bebelusi cu cort protectie UV in valoare de 231 lei 

Un produs absolut inovator patentat BEMA care le va asigura bebelusilor ore intregi de balaceala si distractie, fara riscul arsurilor solare. Aceasta piscina pentru bebelusi este fabricata dintr-un material rezistent, are un cadru metalic ce asigura stabilitatea, iar cortul este fabricat dintr-un material cu factor de protectie +50. 

Toti copiii inscrisi in luna IULIE in concursul Sarbatoritii LUNII care vor aduna cel putin 100 de voturi (like-uri) vor participa la extragerea random.org pentru piscina Bema prevazuta cu cort protectie UV. Detalii piscina pentru bebelusi BEMA

piscina bebelusi bema

2 x Rechin Gigant BEMA

rechin pentru mare sau plaja bemaAcest simpatic rechin gonflabil va fi in centrul distractiei la mare sau la piscina. Mare, frumos colorat si usor de umflat Rechinul gigant de la BEMA este realizat din material fara BPA. Rechinul gigant are 2 camere de aer pentru un plus de siguranta (daca o camera se dezumfla, ramane cealalta camera de aer umflata).

Toti copiii inscrisi in luna IULIE in concursul Sarbatoritii LUNII vor participa la extragerea random pentru unul din cei doi rechini BEMA. Detalii rechin gigant BEMA 

2 x BEMA Cadita de baie gonflabila cu senzor de temperatura

Practica, usor de transportat, aceasta cadita gonflabila in forma de ratusca este prevazuta cu un senzor special de temperatura care va avertizeaza daca apa dinauntru este prea rece sau prea fierbinte pentru bebelus, temperatura optima de imbaiere fiind de 37 grade Celsius.

Toti copiii inscrisi in luna IULIE in concursul Sarbatoritii LUNII vor participa la extragerea random pentru una din cele doua cadite gonflabile BEMA. Detalii cadita gonflabila cu senzor de temperatura BEMA

cadita gonflabila bebe

Cum partici la concursul Sarbatoritii Lunii IULIE? 

La concursul "Sarbatoritii Lunii IULIE" pot participa doar copii cu varsta intre 0 si 3 ani. In cursul unui an un copil poate fi inscris o singura data in concurs si nu este o conditie sa fie nascut in aceeasi luna in care este inscris. 

Tot ce trebuie sa faci pentru a participa la concurs: 

 1. LIKE paginii noastre de Facebook. Daca esti deja sustinatorul nostru pe Facebook mergi la punctul 2. 
 2. LIKE si SHARE public la imaginea concursului.
 3. Sa alegi cea mai reusita fotografie cu micutul sau micuta ta si din contul tau de utilizator creat pe site, din sectiunea "Sarbatoritii lunii" sa incarci fotografia copilului, sa mentionezi numele copilului, data lui de nastere si orasul. Nu este necesar sa mentionati si numele de familie! Te rugam sa alegi poza copilului cu care doresti sa participe in concurs cu atentie deoarece nu poate fi schimbata ulterior!  
 4. Daca nu ai cont pe ClubulBebelusilor.ro creeaza acum unul nou
 5. Important! Votarea pozelor inscrise in concurs se face pe site si nu pe pagina de Facebook. Aici: http://clubulbebelusilor.ro/sarbatoritii-lunii/

IMPORANT: In cazul in care desi ati urmat cu atentie indicatiile de inscriere a pozei copilului in concurs si nu ati reusit acest lucru ne puteti contacta la concurs@clubulbebelusilor.ro

* Dragi parinti, inainte de a inscrie copilul in concurs va rugam sa cititi Regulamentul Concursului cu atentie. Desi este un concurs cu like-uri castigatorii vor fi desemnati prin extragere random.org la care vor participa toti copiii inscrisi. Pentru primul premiu si cel mai consistent se vor lua in considerare doar copiii care au strans cel putin 100 de LIKE-uri. Copilul clasat pe locul 1 in lista generata de random.org va castiga acest premiu. La extragerile pentru restul premiilor vor participa toti copiii inscrisi in luna IULIE indiferent de numarul de voturi.*

Vezi galerie foto copii inscrisi in concurs  

Perioada desfasurare concurs:

Concursul Sarbatoritii Lunii IULIE se desfasoara in perioada 1-31 IULIE pe site-ul www.clubulbebelusilor.ro Votarea cu like-uri se desfasoara in perioada 1-31 IULIE, ora 13.00. 

Desemnare castigatorilor:

Desemnarea copiilor castigatori se va face aleatoriu cu ajutorul site-ului www.random.org. Castigatorii vor fi desemnati si anuntati pe data de 31 iulie. 

Regulament concurs Sarbatoritii Lunii Iulie: 

 1. Concursul "Sarbatoritii Lunii" se desfasoara in fiecare luna, incepand cu prima zi a lunii in curs, pe site-ul www.clubulbebelusilor.ro 
 2. La acest concurs pot fi inscrisi doar copii cu varsta intre 0-3 ani (neimpliniti). 
 3. Un utilizator poate inscrie copilul/copiii in concurs o singura data in cursul unui an, calculat din Noiembrie 2012 (cand a inceput concursul) pana in Noiembrie 2013. In cazul in care un copil este desemnat castigator si se descopera ca a fost inscris de mai multe ori din conturi create doar pentru participarea la concurs va pierde premiul.
 4. Prin inscrierea copilului in concurs se presupune ca parintele este de acord ca fotografia acestuia sa apara pe site-ul www.clubulbebelusilor.ro  si pe pagina de Facebook ClubulBebelusilor.ro
 5. Desemnarea castigatorilor se va face cu ajutorul site-ului www.random.org care va indica un numerele castigatorilor. Numerele castigatorilor corespund cu numerele primite automat la inscrierea in concurs. Dragi parinti, inainte de a inscrie copilul in concurs va rugam sa cititi Regulamentul Concursului cu atentie. Desi este un concurs cu like-uri castigatorii vor fi desemnati prin extragere random.org la care vor participa toti copiii inscrisi. Pentru primul premiu si cel mai consistent se vor lua in considerare doar copiii care au strans cel putin 100 de LIKE-uri. Copilul clasat pe locul 1 in lista generata de random.org va castiga acest premiu. La extragerile pentru restul premiilor vor participa toti copiii inscrisi in luna IULIE, indiferent de numarul de voturi. 
 6. Castigatorii vor fi anuntati pe pagina de Facebook si pagina concursului din site.
 7. In cazul in care castigatorul unui premiu nu trimite datele de contact si adresa corecta de livrare a premiului in cel mult 72 de ore se va trece la desemnarea altui castigator. In cazul in care premiul nu este revendicat nici de acest castigator in termen de 72 de ore de la anuntare, pentru premiul respectiv nu va mai avea loc alta extragere. 
 8. Premiile nu se echivaleaza in sume de bani.
 9. In cazul in care un utilizator al site-ului castiga un premiu intr-un concurs pe acest site cu ajutorul LIKE-urilor va mai putea participa si castiga un premiu printr-o metoda similara doar dupa o perioada de 6 luni. 
 10. Organizatorul acestui concurs, site-ul www.clubulbebelusilor.ro, se obliga sa plateasca cheltuielile de transport doar pentru acele premii ce vor fi castigate de persoane cu domiciliul in Romania.  In cazul in care un castigator are domiciliul in alta tara pentru a intra in posesia premiului va suporta pe cheltuiala proprie taxele de transport.
 11. Castigatorii premiilor se obliga sa confirme primirea premiului pe adresa de email concurs@clubulbebelusilor.ro.
 12. Organizatorul acestui concurs poate solicita oricand unui castigator sa trimita o copie dupa certificatul de nastere a copilului pentru a verifica veridicitatea datelor. 
 13. Participarea la aceast concurs implica acceptarea si cunoasterea integrala, expresa si neechivoca a prezentului Regulament.
 14. Este la latitudinea organizatorului sa elimine inscrierile in concurs ale acelor persoane cu conturi de utilizator suspecte, create in scopul participarii la concursuri si nu au legatura cu realitatea. 
 15. Organizatorul concursului, site-ul www.clubulbebelusilor.ro, isi rezerva dreptul de a modifica oricand acest Regulament.