Concursul "SARBATORITII LUNII" se desfasoara luna de luna pe site-ul ClubulBebelusilor.ro. In luna MAI premiem unul din primii 10 cei mai votati copii in functie de numarul de LIKE-uri primite prin extragere si alti 5 copii in mod aleatoriu cu ajutorul www.random.org. In total avem 6 premii pentru Sarbatoritii Lunii MAI!

Detalii premii in luna MAI:

Primii 10 cei mai votati copii in functie de numarul de like-uri din luna MAI vor partcicipa la extragerea pentru o jucarie Polesie Premergator Set Barbeque. Premergatorul Set de Barbeque are o dubla functie: cea de ante-premergator, usor de impins si cea de jucarie de rol. Micutul tau va fi foarte incantat de aceasta jucarie. Setul contine:

 • gratar
 • instrumente pentru gratar
 • farfurie
 • un pui delicious ce poate fi invartit la rotisor
 • borcanele cu condiment

Pentru alti 5 copii norocosi extrasi in mod aleatoriu cu ajutorul www.random.org avem 5 jucarii marca Polesie:  3 x Educational Play House si 2 x Polesie Buburuza:

Polesie Educational Play House  reprezinta un joc educational destinat copiilor mai mari de 1 an. Cu ajutorul acestui joc cei mici invata sa sorteze formele, sa potriveasca cheia in broasca. Jocul stimuleaza coordonarea ochi mana, invatarea formelor, culorilor. Detalii Produs

 

Polesie Buburuza este o jucarie draguta in forma de buburuza, viu si frumos colorata.

Buburuza este o jucarie care se trage usor, iar aripioarele se misca ca la o buburuza adevarata. Copilul va fi incantat sa o traga atat prin casa cat si la plimbarile in aer liber. Detalii jucarie.

 

 

Cum partici la concursul Sarbatoritii Lunii MAI? 

La concursul "Sarbatoritii Lunii MAI" pot participa doar copii cu varsta intre 0 si 3 ani. In cursul unui an un copil poate fi inscris o singura data in concurs si nu este o conditie sa fie nascut in aceeasi luna in care este inscris. 

Tot ce trebuie sa faci pentru a participa la concurs: 

 1. LIKE paginii noastre de Facebook. Daca esti deja sustinatorul nostru pe Facebook mergi la punctul 2. 
 2. LIKE si SHARE public la imaginea concursului.
 3. Sa alegi cea mai reusita fotografie cu micutul sau micuta ta si din contul tau de utilizator de pe site, din sectiunea "Sarbatoritii lunii" sa incarci fotografia copilului, sa mentionezi numele copilului, data lui de nastere si orasul. Nu este necesar sa mentionati si numele de familie! Daca nu ai cont creeaza acum unul nou.
 4. Important! Votarea pozelor inscrise in concurs se face pe site si nu pe pagina de Facebook. Aici: http://clubulbebelusilor.ro/sarbatoritii-lunii/

IMPORANT: In cazul in care desi ati urmat cu atentie indicatiile de inscriere a pozei copilului in concurs si nu ati reusit acest lucru ne puteti contacta la concurs@clubulbebelusilor.ro

Vezi galerie foto 

Perioada desfasurare concurs:

Concursul Sarbatoritii Lunii MAI se desfasoara in perioada 1-31 mai pe site-ul www.clubulbebelusilor.ro

Votarea pentru cei mai populari copii al lunii MAI se desfasoara in perioada 1-31 mai, ora 13.00. 

Desemnare castigatorilor:

Desemnarea celor copiilor castigatori se va face aleatoriu cu ajutorul site-ului www.random.org. Castigatorii vor fi desemnati si anuntati pe data de 31 mai. 

Regulament concurs: 

 1. Concursul "Sarbatoritii Lunii" se desfasoara in fiecare luna, incepand cu prima zi a lunii in curs, pe site-ul www.clubulbebelusilor.ro 
 2. La acest concurs pot fi inscrisi doar copii cu varsta intre 0-3 ani (neimpliniti). 
 3. Un utilizator poate inscrie copilul/copiii in concurs o singura data in cursul unui an, calculat din Noiembrie 2012 (cand a inceput concursul) pana in Noiembrie 2013. In cazul in care un copil este desemnat castigator si se descopera ca a fost inscris de mai multe ori din conturi create doar pentru participarea la concurs va pierde premiul.
 4. Prin inscrierea copilului in concurs se presupune ca parintele este de acord ca fotografia acestuia sa apara pe site-ul www.clubulbebelusilor.ro  si pe pagina de Facebook ClubulBebelusilor.ro
 5. Desemnarea castigatorilor se va face cu ajutorul site-ului www.random.org care va indica un numerele castigatorilor. Numerele castigatorilor corespunde cu numerele primite automat la inscrierea in concurs.
 6. Castigatorii vor fi anuntati pe pagina de Facebook si pagina concursului din site, in prima zi a lunii urmatoare.
 7. In cazul in care castigatorul unui premiu nu trimite datele de contact si adresa corecta de livrare a premiului in cel mult 72 de ore se va trece la desemnarea altui castigator. In cazul in care premiul nu este revendicat nici de acest castigator in termen de 72 de ore de la anuntare, pentru premiul respectiv nu va mai avea loc alta extragere. 
 8. Premiile nu se echivaleaza in sume de bani.
 9. In cazul in care un utilizator al site-ului castiga un premiu intr-un concurs pe acest site cu ajutorul LIKE-urilor va mai putea participa si castiga un premiu printr-o metoda similara doar dupa o perioada de 6 luni. 
 10. Organizatorul acestui concurs, site-ul www.clubulbebelusilor.ro, se obliga sa plateasca cheltuielile de transport doar pentru acele premii ce vor fi castigate de persoane cu domiciliul in Romania.  In cazul in care un castigator are domiciliul in alta tara pentru a intra in posesia premiului va suporta pe cheltuiala proprie taxele de transport.
 11. Castigatorii premiilor se obliga sa confirme primirea premiului pe adresa de email concurs@clubulbebelusilor.ro.
 12. Organizatorul acestui concurs poate solicita oricand unui castigator sa trimita o copie dupa certificatul de nastere a copilului pentru a verifica veridicitatea datelor. 
 13. Participarea la aceast concurs implica acceptarea si cunoasterea integrala, expresa si neechivoca a prezentului Regulament.
 14. Este la latitudinea organizatorului sa elimine inscrierile in concurs ale acelor persoane cu conturi de utilizator suspecte, create in scopul participarii la concursuri si nu au legatura cu realitatea. 
 15. Organizatorul concursului, site-ul www.clubulbebelusilor.ro, isi rezerva dreptul de a modifica oricand acest Regulament.