Toate aceste momente absolut minunate, de o incarcatura atat de puternica emotionala le putem pastra in amintirea noastra cel mai frumos si expresiv prin intermediul fotografiilor. Pentru ca fotografia este o cale prin care putem sa ne transpunem in timp, sa retraim un moment scump noua, o senzatie poate uitata.

Iata cateva idei pentru a pastra amintiri de neuitat pentru toata viata din perioadele cele mai frumoase ale vietii familiei tale:

1. Un calendar in imagini pe saptamani sau luni ale sarcinii

Poti documenta fotografic etapele prin care treci tinand o evidenta a transformarii extraordinare prin care organismul tau trece. Te poti poza in aceeasi zi a saptamanii sau a lunii ca sa iti fie mai usor. Unelele mamici se pozeaza in aceeasi pozitie, astfel ca schimbarea sa fie cat mai usor vizibila.

2. Un calendar al primului an al copilului

In primul an de viata copilul se schimba atat de mult si am vrea sa tinem pasul cu el si cu schimbarile care ii caracterizeaza fiecare etapa. Poate nu reusiti chiar lunar, dar cateva etape esentiale le puteti marca: in prima saptamana de viata, la 1 luna, la 3 luni, 6 luni, 9 luni si 1 an. Desigur, pozele de la aniversarea primului anisor de viata vor fi amintitri pretioase, cand o sa il surprindeti inconjurat de cei dragi, fiindu-i altauri cu mandrie si caldura. Tot la un an unii obisnuiesc sa faca o sesiune foto in care copilul isi face de cap cu tortul sau. Va trebuie un tort realizat din ingrediente potrivite pentru copii mici si sa fie, desigur, cremos pentru ca spectacolul sa fie cat mai amuzant atat pentru el cat si pentru cum vor iesi fotografiile. Cateva baloane si voie buna iar rezultatul va fi garantat!

3. Colaj cu poze facute pe etape de varsta

Un alt mod haios de a documenta cresterea celui mic este sa il pozati in aceeasi bluza sau in acelasi cosulet sau scaun la diferite momente - 1 luna, 3 luni, 6 luni etc - iar la sfarsit puteti face un colaj cu toate imaginile.

4. Tablou de familie

Sa nu uitam de pretioasele fotografii numite "tablou de familie", ale copilul cu parintii sai, cel mai frumos mod de a intruchipa dragostea si intimitatea familiei, in poze pline de semnificatie, care vor ajunge cu siguranta a fi puse la loc de cinste, in rama la voi in casa si la bunici.

Si tocmai pentru ca toate aceste momente sunt atat de speciale, merita sa apelati la serviciile unui fotograf profesionist pentru a surprinde cel putin o parte din ele. Daca multe din lucrurile in care investim sunt folosite numai pentru scurt timp, fotografiile profesioniste fac parte din ceea ce ne ramane pentru totdeauna si ne va bucura si peste 10 sau 20 de ani.

fotografii profesioniste copiiSi cine altcineva ar putea sa inteleaga mai bine unicitatea si frumusetea acestor momente decat o mama, care stie cat de pretios este zambetul copilului sau, sau poate gestul caracteristic lui, sau mutritele adorabile si delicioase pe care le tot face micutul. Daca doriti fotografii realizate profesionist, pline de suflet, care sa spuna toate aceste povesti ale voastre, si sa le pastreze intacte, ca amintiri de nepretuit pentru o viata, va asteptam cu drag sa apelati la noi, doua fete, mame la randul nostru, pasionate de fotografia de copii. Pe scurt, Mika Photography

Avand multa experienta cu cei mici, ne place sa surprindem acele trasaturi si gesturi unice ale fiecarui copil. Ne place ca fotografia pe care o realizam sa vorbeasca de la sine despre naturaletea lor, puritatea, inocenta, veselia si acea lumina care o aduce copilul in jurul sau, in familia sa. Fotografia inseamna bucuria de a trai, si de a avea parte de asemenea minuni in vietile noastre. De aceea culoarea, lumina si starea de implinire ar trebui sa o caracterizeze. Sa ne vorbeasca despre celebrarea vietii, a noului ciclu de viata pe care il reprezinta venirea copilului.

Vrem sa fotografiem copiii asa cum ii vedem in inimile noastre!

"Fotografia este un mod de a simti, a atinge, a iubi. Ceea ce surprindem cu aparatul este imortalizat pentru totdeauna. Asa ne vom reaminti micile amanunte care ne-au facut fericiti mult timp dupa ce le vom fi uitat" (Aaron Siskind)