Concursul "SARBATORITII LUNII" se desfasoara luna de luna pe site-ul ClubulBebelusilor.ro. In luna FEBRUARIE premiem cei mai populari 2 copii (in functie de numarul de LIKE-uri primite) si 5 copii in mod aleatoriu cu ajutorul www.random.org

Detalii premii in luna Februarie:

jucarie Quercetti Ratusca Quack&FlapAvem 5 jucarii Ratusca Quack & Flap - marca Quercetti pentru 5 copii inscrisi de mamicile lor in concursul "Sarbatoritii Lunii Februarie". Ratusca este foarte apreciata de cei mici, merge, face quack - flap in timp ce da din aripi. 

Ratusca Quercetti Quack & Flap este o jucarie foarte potrivita dupa varsta de 1 an care ii ajuta pe copii sa faca primii pasi. 

  
Pentru cei mai populari 2 copii ai lunii Februarie, in functie de numarul de LIKE-uri primite, avem 2 microfoane  in limba romana marca VTech. microfon vtech in limba romanaMicrofon real pentru ca cel mic sa poata canta. Invartiti inelul pentru a auzi 12 sunete si nume de animale. Apasati butonul animalut pentru a auzi unul dintre cele 3 cantecele si odata cu el efectul sonor al animalului respectiv. Citeste mai multe informatii despre microfonul in limba romana VTech
 

Cum partici la concurs? 

La concursul "Sarbatoritii Lunii Februarie" pot participa copii cu varsta intre 0 si 3 ani. In cursul unui an un copil poate fi inscris o singura data in concurs si nu este o conditie sa fie nascut in aceeasi luna. 

Tot ce trebuie sa faci: 

 1. LIKE paginii noastre de Facebook. Daca esti deja sustinatorul nostru pe Facebook mergi la punctul 2. 
 2. LIKE si SHARE public la imaginea concursului.
 3. Sa alegi cea mai reusita fotografie cu micutul sau micuta ta si din contul tau de utilizator de pe site, din sectiunea "Sarbatoritii lunii" sa incarci fotografia copilului, sa mentionezi numele copilului, data lui de nastere si orasul. Nu este necesar sa mentionati si numele de familie! Daca nu ai cont creeaza acum unul nou.
 4. Votarea pozelor inscrise in concurs se face pe site si nu pe pagina de Facebook. Aici: http://clubulbebelusilor.ro/sarbatoritii-lunii/

IMPORANT: In cazul in care desi ati urmat cu atentie indicatiile de inscriere a pozei copilului in concurs si nu ati reusit acest lucru ne puteti contacta la concurs@clubulbebelusilor.ro

Vezi galerie foto 

Perioada desfasurare concurs:

Concursul Sarbatoritii Lunii Februarie se desfasoara in perioada 1-28 februarie pe site-ul www.clubulbebelusilor.ro

Votarea pentru cel mai popular copil al lunii Februarie se desfasoara pana in ultima zi a lunii februarie .

Desemnare castigatorilor:

Desemnarea celor 5 copii castigatori se va face aleatoriu cu ajutorul site-ului www.random.org. Desemnarea celor mai popular 2 copii ai lunii se va face in functie de numarul de like-uri primite. 

Regulament concurs: 

 1. Concursul "Sarbatoritii Lunii" se desfasoara in fiecare luna, incepand cu prima zi a lunii in curs, pe site-ul www.clubulbebelusilor.ro 
 2. La acest concurs pot fi inscrisi doar copii cu varsta intre 0-3 ani (neimpliniti). 
 3. Un utilizator poate inscrie copilul/copiii in concurs o singura data in cursul unui an, calculat din Noiembrie 2012 (cand a inceput concursul) pana in Noiembrie 2013. In cazul in care un copil este desemnat castigator si se descopera ca a fost inscris de mai multe ori din conturi create doar pentru participarea la concurs va pierde premiul.
 4. Prin inscrierea copilului in concurs se presupune ca parintele este de acord ca fotografia acestuia sa apara pe site-ul www.clubulbebelusilor.ro  si pe pagina de Facebook ClubulBebelusilor.ro
 5. Desemnarea castigatorilor se va face cu ajutorul site-ului www.random.org care va indica un numerele castigatorilor. Numerele castigatorilor corespunde cu numerele primite automat la inscrierea in concurs.
 6. Castigatorii vor fi anuntati pe pagina de Facebook si pagina concursului din site, in prima zi a lunii urmatoare.
 7. In cazul in care castigatorul unui premiu nu trimite datele de contact si adresa corecta de livrare a premiului in cel mult 72 de ore se va trece la desemnarea altui castigator.
 8. Premiile nu se echivaleaza in sume de bani.
 9. In cazul in care un utilizator al site-ului castiga un premiu intr-un concurs pe acest site cu ajutorul LIKE-urilor va mai putea participa si castiga un premiu printr-o metoda similara doar dupa o perioada de 6 luni. 
 10. Organizatorul acestui concurs, site-ul www.clubulbebelusilor.ro, se obliga sa plateasca cheltuielile de transport doar pentru acele premii ce vor fi castigate de persoane cu domiciliul in Romania.  In cazul in care un castigator are domiciliul in alta tara pentru a intra in posesia premiului va suporta pe cheltuiala proprie taxele de transport.
 11. Castigatorii premiilor se obliga sa confirme primirea premiului pe adresa de email concurs@clubulbebelusilor.ro.
 12. Organizatorul acestui concurs poate solicita oricand unui castigator sa trimita o copie dupa certificatul de nastere a copilului pentru a verifica veridicitatea datelor. 
 13. Participarea la aceast concurs implica acceptarea si cunoasterea integrala, expresa si neechivoca a prezentului Regulament.
 14. Este la latitudinea organizatorului sa elimine inscrierile in concurs ale acelor persoane cu conturi de utilizator suspecte, create in scopul participarii la concursuri si nu au legatura cu realitatea. 
 15. Organizatorul concursului, site-ul www.clubulbebelusilor.ro, isi rezerva dreptul de a modifica oricand acest Regulament.