Vreau sa raman insarcinata! Te gandesti de ceva timp sa ai un copil? Este recomandat sa faci o vizita la doctor inainte si sa intrebi:

Esti insarcinata in Primul trimestru de sarcina. Felicitari!! Inca de la primul consult prenatal intreaba obstreticianul care va urmari evolutia sarcinii:

Esti in al doilea trimestru de sarcina sau "trimestrul de aur" asa cum i se mai spune. Deja te-ai acomodat cu noul tau statut de viitoare mamica si iti porti burtica cu mandrie! Intreba medicul care urmareste evolutia sarcinii:

In al treilea trimestru de sarcina, pe masura ce saptamanile de sarcina trec nu mai poti de emotie si nerabdare sa te intalnesti cu micuta sau micutul tau.

Controalele medicale sunt mai dese in acest trimestru de sarcina iar intrebarile e bine sa se concentreze pe aspecte ce tin de nastere:

Afla ce se intampla cu tine si bebelusul tau in minunata calatorie a celor 40 de saptamani de sarcina in sectiunea "Sarcina pe Saptamani", de la primele semne de sarcina pana la nastere. Urmareste evolutia ta si a bebelusului, cele mai importante momente din cele 40 de saptamani de sarcina, aici, in Clubul Bebelusilor.