Cei mai populari 2 copii, de pe primul loc, din lunile NOIEMBRIE si DECEMBRIE au castigat cate o masinuta Disney Winnie the Pooh recomandata de la varsta de 1 an. Aceeasi 2 copii sunt invitati in luna ianuarie sa participe la o sedinta foto profesionista pentru realizarea cover-ului paginii noastre de Facebook!!! 

Important! In cazul in care un copil desemnat cel mai popular copil in luna in care a participat la concursul "Sarbatoritii Lunii" nu poate participa la sedinta foto, va primi doar masinuta Disney Winnie the Pooh. Vom invita sa participe la sedinta foto pentru realizarea cover-ului paginii noastre de Facebook urmatorul copil clasat in functie de numarul de like-uri primite. Daca nici urmatorii 2 copii nu pot participa la sedinta foto ce se va realiza de catre echipa Mika Photo, site-ul ClubulBebelusilor.ro isi rezerva dreptul de a alege alti 2 copii din cei care au fost inscrisi in concurs.

Cei mai populari copii din luna Noiembrie sunt:

Locul 1 cu un numar de 697 like-uri: DAVID ANDREI din Deva, numarul 109 in concurs

Locul 2 cu un numar de 541 like-uri: ROTTER EMA din Marghita, numarul 72 in concurs

Locul 3 cu un numar de 284 like-uri: DAVID ALEXANDRU din Bucuresti, numarul 34 in concurs

Vezi toti copiii inscrisi in luna Noiembrie

 

Cei mai populari copii din luna Decembrie sunt:

Locul 1 cu un numar de 1300+ like-uri: DELIA MARIA din Brasov, numarul 503 in concurs

Locul 2 cu un numar de 1000+ like-uri: EDUARD ANDREI din Campulung Muscel, numarul 487 in concurs

Locul 3 cu un numar de 886 like-uri: ALEXANDRA DANIELA din Ploiesti, numarul 528 in concurs

Vezi toti copiii inscrisi in luna Decembrie

 

Rugam mamicile copiilor de pe primul loc sa ne contacteze la concurs@clubulbebelusilor.ro In cazul in care nu primim nici un raspuns in termen de 72 de ore vom oferi premiul copilului clasat pe locul al 2-lea.