Cum partici la concurs?
 
La concursul "Sarbatoritii Lunii" pot participa copii cu varsta intre 0 si 3 ani a caror mame au dat like paginii noastre de Facebook si au incarcat fotografia copilului/copiilor din contul lor de utilizator de pe www.clubulbebelusilor.ro.
Asadar tot ce trebuie sa faci:
 • Sa dai like paginii noastre de Facebook
 • Sa ai cont de utilizator. Daca nu ai cont creeaza acum unul nou aici
 • Din contul de utilizator, din sectiunea "Sarbatoritii lunii" sa incarci fotografia copilului, sa mentionezi numele copilului, data lui de nastere si orasul. Nu este necesar sa mentionati numele de familie!
 • Sa recomanzi concursul prietenelor tale folosind butonul "Trimite" aflat sus, sub titlul "Surprize pentru Sarbatoritii lunii Decembrie".

Detalii premii:

masinuta disneyDin data de 14 decembrie am adaugat o noua functionalitate in sectiunea „Sarbatoritii Lunii”. Sub pozele copiilor de acum inainte va exista butonul LIKE (Imi place) cu ajutorul caruia vom desemna cel mai popular Sarbatorit al lunii respective. Copilul care va strange cele mai multe LIKE-uri va fi desemnat cel mai popular Sarbatorit al lunii in care a fost inscris in concurs.

Asadar, pana pe data de 3 ianuarie avem de desemnat cei mai populari Sarbatoriti: cel din Luna Noiembrie si cel din luna Decembrie.

Cei doi copii vor castiga cate o masinuta Disney Winnie the Pooh recomandata de la varsta de 1 an.  Si mai mult decat atat, in luna ianuarie cei 2 copii vor participa la o sedinta foto profesionista pentru realizarea cover-ului paginii noastre de Facebook!!!

Asadar, la inceputul lunii ianuarie, intr-un cadru intim, plin de buna-dispozitie si veselie, cu pasiunea, creativitatea, recuzita si costumasele Mika Photography  vom realiza fotografii profesioniste cu cei mai populari 2 copii din concursul Sarbatoritii lunii NOIEMBRIE si DECEMBRIE! 

Important: In cazul in care un copil desemnat cel mai popular copil in luna in care a participat la concursul "Sarbatoritii Lunii" nu poate participa la sedinta foto ce va avea loc in studioul Mika Photography, va primi doar masinuta Disney Winnie the Pooh. Vom invita sa participe la sedinta foto pentru realizarea cover-ului paginii noastre de Facebook urmatorul copil clasat in functie de numarul de like-uri primite. 

Sarbatoritii lunii Noiembrie se pot vedea aici:

http://clubulbebelusilor.ro/sarbatoritii-lunii/201211

Sarbatoritii lunii Decembrie se pot vedea aici:

http://clubulbebelusilor.ro/sarbatoritii-lunii/201212

Pentru Sarbatoritii Lunii Decembrie avem 5 surprize de la ERFI. In urma extragerii ce se va face in mod aleatoriu, in data de 20 decembrie, 5 copii inscrisi vor primi un premiu,  format din urmatoarele 2 jucarii, in valoare de 140 lei:

 

1. Quercetti FantaColor Baby (de la 18 luni) este un joc nou pentru copii pentru a crea desene frumoase cu ajutorul pionezelor de diferite forme. Placa transparenta face ca pionezele mari si colorate sa fie inserate foarte usor. Versiunea standard include un set de imagini usor de recunoscut puse pe plansa transparenta care impreuna cu cutia de depozitare fac jocul sa fie interactiv, stimulant dar si sigur. Vezi detalii jucarie.

 

 

2. Jumbo Creion Electo (de la 3 ani) un joc interactiv si educativ marca Jumbo. Gasiti raspunsul corect cu ajutorul creionului electric. Daca raspunsul este corect, veti auzi muzica, iar creionul va lumina. Vezi detalii jucarie.

 

 

 

 

Perioada desfasurare concurs:

Concursul Sarbatoritii Lunii Decembrie se desfasoara in perioada 1-20 decembrie (ora 11.00) pe site-ul www.clubulbebelusilor.ro

Votarea pentru cel mai popular copil al lunii Noiembrie si Decembrie se desfasoara in perioada 14 decembrie - 03 ianuarie 2013.

Desemnare castigatorilor:

Desemnarea celor 5 copii castigatori se va face aleatoriu cu ajutorul site-ului www.random.org Castigatorii concursului "Sarbatoritii lunii Decembrie" se vor desemna pe data de 20 decembrie dupa ora 17.00.

Regulament concurs:
 
 1. Concursul "Sarbatoritii Lunii Decembrie" se desfasoara in perioada 1-20 decembrie (ora 11.00) pe site-ul www.clubulbebelusilor.ro 
 2. La acest concurs pot fi inscrisi doar copii cu varsta intre 0-3 ani (neimpliniti).
 3. Un utilizator poate inscrie copilul/copiii in concurs o singura data in cursul unui an, calculat din Noiembrie 2012 (cand a inceput concursul) pana in Noiembrie 2013In cazul in care un copil este desemnat castigator si se descopera ca a fost inscris de mai multe ori din conturi create doar pentru participarea la concurs va pierde premiul.
 4. Copiii inscrisi in concursul Sarbatoritii Lunii Noiembrie nu mai pot participa la acest concurs. 
 5. Prin inscrierea copilului in concurs se presupune ca parintele este de acord ca fotografia acestuia sa apara pe site-ul www.clubulbebelusilor.ro 
 6. Desemnarea castigatorilor se va face cu ajutorul site-ului www.random.org care va indica un numerele castigatorilor. Numerele castigatorilor corespunde cu numerele primite automat la inscrierea in concurs.
 7. Castigatorii vor fi anuntati pe pagina de Facebook si pagina concursului din site.
 8. In cazul in care castigatorul unui premiu nu trimite datele de contact si adresa corecta de livrare a premiului in cel mult 72 de ore se va trece la desemnarea altui castigator.
 9. Premiile nu se echivaleaza in sume de bani si nu se trimit decat la adrese din Romania.
 10. Organizatorul acestui concurs, site-ul www.clubulbebelusilor.ro, se obliga sa plateasca cheltuielile de transport doar pentru acele premii ce vor fi castigate de persoane cu domiciliul in Romania.  In cazul in care un castigator are domiciliul in alta tara pentru a intra in posesia premiului va suporta pe cheltuiala proprie cheltuielile de transport.
 11. Organizatorul acestui concurs poate solicita oricand unui castigator sa trimita o copie dupa certificatul de nastere a copilului pentru a verifica veridicitatea datelor. 
 12. Castigatorii premiilor se obliga sa confirme primirea premiului pe adresa de email contact@clubulbebelusilor.ro si sa semneze si apoi sa trimita procesul verbal de primire a premiului.
 13. Participarea la aceast concurs implica acceptarea si cunoasterea integrala, expresa si neechivoca a prezentului Regulament.
 14. Este la latitudinea organizatorului sa elimine inscrierile in concurs ale acelor persoane cu conturi de utilizator suspecte, create in scopul participarii la concursuri si nu au legatura cu realitatea.
 15. Organizatorul concursului, site-ul www.clubulbebelusilor.ro, isi rezerva dreptul de a modifica oricand acest Regulament.