Baby Boom Show, cel mai mare targ pentru copii de 0 – 7 ani si viitoare mamici, are o lista impresionanta de companii expozante ce ofera servicii medicale.

Medlife, Sanador, Metropolitan Hospital, Biogenis, Stem Sure, Baby Stem, Euromedics Cryo, CryoSave si InScentiaFides sunt numele importante de clinici si banci de celule stem care va asteapta cu oferte si pachete atractive in toate cele 4 zile ale targului, in perioada 2 – 5 aprilie, la Romexpo.

In premiera la Baby Boom Show sunt prezente Metropolitan Hospital si banca de celule stem InScientiaFides, in timp ce toate celelalte nume mari din piata serviciilor medicale au devenit deja clienti traditionali ai evenimentului. 

Castiga un chit de celule stem!

Si la aceasta editie a Baby Boom Show ai sansa de a castiga un chit de celule stem de la Biogenis, in valoare de 1000 de euro. Tot ce trebuie sa faci este sa vii la targ in oricare dintre cele 4 zile si sa te inscrii la tombola la Punctul Info.

Baby Boom Show, cel mai mare targ pentru copii de 0 – 7 ani, are loc in perioada 2 – 5 aprilie, in Pavilionul Central de la Romexpo, Bucuresti. Nu rata cel mai mare si mai complex targ pentru copii de 0 – 7 ani si viitoare mamici.

CE CONTINE PACHETUL DE RECOLTARE CELULE STEM:

► Kit de recoltare
► Prelucrare celule stem copil
► Prelucrare ADN copil
► Extragere celule stem în formă separată şi concentrată

►Crioprezervare concentrat de celule stem în două recipiente
► Stocare celule stem pe o perioadă de un an
► Stocare ADN pe o perioadă de 18 ani
► Pachet asistenta la transplat.

Citeste mai departe