Tatal Berbec: genul de tata suficient de curajos si de curios incat sa asiste la nastere. Nimeni nu e ca el, nu se da in laturi de la nimic: schimba scutece, face baita, plimba copilul ore intregi el fiind oricum genul care adora miscarea in aer liber.

Cu un tata Berbec copilul nu va duce lipsa de activitati, mai ales din gama sportiva. Copilul “berbecului” rar va fi victima unor “bullies”, a atacurilor altor copii, caci tatal sau li va invata de mici tactici de auto-aparare si va sadi in el spiritul combativ, fie ca e fetita fie ca e baiat.

Tatal Taur: familist prin excelenta, este si educator si prieten de nadejde al copiilor. Mereu calm desi uneori incapatanat, el va fi un model de politete si bune maniere pentru copilul sau.

Nu se da in laturi de la munca asidua pentru a asigura toate conditiile materiale ale odorului sau dar in acelasi timp il va invata valoarea banului si il va molipsi cu pragmatismul sau. Un tata cu picioarele bine-infipte in pamant, copilul sau se va simti mereu in siguranta si protejat alaturi de el.

Tatal Gemeni: fire adaptabila, isi va intra cu usurinta in rolul de tata. Este genul de parinte inventiv, ingenios, capabil de diverse strategii pentru a-si convinge copilul sa aiba comportamentul dorit.

Fire pasnica si vesela, nu face din tantar armasar si isi pastreaza tonusul afectiv bun indiferent de “boacanele” copilului, de aceea va exista mereu o relatie buna intre ei, copilului nefiindu-i teama sa isi manifeste emotiile si personalitatea in fata unui asemenea parinte intelegator si diplomat.

Tatal Rac: nu doar ca este foarte atasat de copil dar nu se sfieste sa o arate, fiind genul de tata pupacios, care-si imbratiseaza des copilul si il poarta in brate.

Fiind el insusi sensibil este capabil de empatie astfel incat intelege si sensibilitatile copilului, fiind mereu gata sa-i indeplineasca nevoile. Este un bun povestitor, cucerindu-si copilul cu imaginatia sa si cu abilitatile oratorice.

Este tatal traditionalist care isi doreste o familie numeroasa si s-ar bucura sa aiba cat mai multi copii.