Santa Claus Kingdom, cel mai mare eveniment tematic din România dedicat iernii, îl găzduiește pe autenticul Moș Crăciun din Rovaniemi, Finlanda.  În perioada 10-14 decembrie, autenticul Moș Crăciun va fi prezent la Santa Claus Kingdom situat in nordul Bucurestiului pentru a reda magia sărbătorilor de iarnă în rândul vizitatorilor. Vizita autenticului Moș Crăciun este realizată în parteneriat cu Ambasada Finlandei la București.

Pentru că în Rovaniemi se lucrează intens la pregătirile de împachetare și livrare a cadourilor de Crăciun, Moșul a lăsat atelierul în grija ajutoarelor sale și a doamnei Moș Crăciun pentru a își vizita Regatul abia deschis în România. El a sosit în București pentru a împărtăși spiritul de Crăciun printre vizitatorii regatului, așteptând cu nerăbdare  să primească scrisorile cu dorințele copiilor de Crăciun și pentru a face poze atât cu cei mici, cât și cu cei mari.

Santa Claus Kingdom este un paradis de iarna destinat familiilor cu copii. Regatul magic al iernii este situat pe o suprafață de 5.000  m², într-un spațiu acoperit din Pipera. Până pe 7 ianuarie 2015, acesta aduce în România prima pârtie de ski acoperită având o lungime de 32 metri și o înălțime de 6 metri, un patinoar acoperit, pârtie de tubbing, carusel, zonă karting cu pedale, perete de escaldă, trambuline și jocuri gonflabile și peste 50 de evenimente și activități precum ateliere, piese de teatru, concerte de Crăciun, spectacole de magie, parade și multe altele.

Moș Crăciun sau Joulupukki este o tradiție scandinavă  și provine din partea de nord a Finlandei,  Laponia. Casa și atelierul lui Moș Crăciun sunt situate în munții Korvatunturi. Muntele este alcătuit din trei vârfuri care seamană cu niște „urechi” (în limba finlandeză fiind numite “korva”). Legenda spune că aceste urechi sunt asemănătoare unor antene care îl ajută pe Moșul să asculte dorințele copiilor de pretitutindeni. Joulupukki-ul finlandez primește milioane de scrisori anual. De obicei, el poartă haine de culoare roșie și călătorește într-o sanie trasă de reni. Moș Crăciun (Joulupukki) are o soție, numită Doamna Moș Crăciun sau Joulumuori. Împreună cu soția sa, Moș Crăciun trăiește și lucrează în Korvatunturi, Laponia. Asistenții săi sunt numiți tonttu, fiind ființe umane cu caracter de copil.

Santa Claus Kingdom este prezentat de Divertiland, cel mai mare operator de pe piața de divertisment din România și este deschis zilnic incepand cu ora 12.00 până la ora 21.00. Prețurile biletelor de intrare încep de la 25 lei și includ accesul la toate spectacolele și atracțiile din Regat, ca și la echipamentele specifice sporturilor de iarnă. La Santa Claus Kingdom există o parcare amplă, iar acces-ul se poate face cu cu mijloace de transport in comun precum metro-ul (10 minute de mers pe jos de la stația Aurel Vlaicu,) RATB (cu autobuzele 112 și 135) sau cu mașină personală (intrare înainte de Poliția Pipera - Direcția de Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor )

Santa Claus Kingdom va fi deschis inclusiv în ziua de Crăciun și prima zi a noului an pentru ca vizitatorii să continue să se bucure de distracție cât mai mult timp posibil.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați www.santaclauskingdom.ro și să urmăriți pagina de Facebook Santa Claus Kingdom

Despre Santa Claus Kingdom

Santa Claus Kingdom este primul proiect și eveniment tematic indoor care va fi organizat în capitală. Acesta va fi localizat într-un spațiu de peste 5.000 m², situat în incinta Atlas Business Center din Pipera, în imediata apropiere a stației de metrou Aurel Vlaicu. Pe lângă evenimentele tematice, precum Santa Claus Kingdom, spațiul va găzdui cel mai mare loc de joacă indoor și va stabili noi standarde pentru acest segment de piață.

Despre Divertiland

Divertiland este primul concept de parc de distracții dezvoltat după cele mai înalte standarde internaționale din industria divertismentului. În urma investițiilor făcute, Divertiland și-a creat un istoric de operare de succes, înregistrând peste 250.000 de vizitatori în primii doi ani de activitate.