Destinația iernii, Santa Claus Kingdom, îi așteaptă pe cei mici și cei mari să se dea cu ski-urile sau snowboard-ul, să se bucure de un patinoar acoperit, de peretele de escaladă, de trenuleț și carusel, de trambuline, zonă de karting și tubbing. Primii vizitatori ai regatului s-au delectat cu spectacole de dans și cântece populare prezentate de copilași talentați care au reușit să redea spiritul Crăciunului în rândul vizitatorilor.

Săptămâna viitoare, între 10-14 decembrie, Santa Claus Kingdom aduce un eveniment unic pe piața din România, vizita lui Moș Crăciun din Finlanda, aflat pentru prima dată în țara noastră. Moșul va sosi direct din Rovaniemi, Finlanda pentru a asculta dorințele de Crăciun ale celor mici și pentru a face poze împreună cu aceștia.

Regatul magic al iernii este situat pe o suprafață de 5.000  m², într-un spațiu acoperit din Pipera și se adresează tuturor categoriilor de vârstă. Peste 50 de evenimente și activități precum ateliere, piese de teatru, concerte de Crăciun, spectacole de magie, parade și multe altele îi vor încânta pe vizitatori pe parcursul acestei perioade magice din an.

Santa Claus Kingdom este prezentat de Divertiland, cel mai mare operator de pe piața de divertisment din România și este deschis zilnic până la ora 21. Prețurile biletelor de intrare încep de la 25 lei și includ accesul la toate spectacolele și atracțiile din Regat, ca și la echipamentele specifice sporturilor de iarnă.

Santa Claus Kingdom va fi deschis inclusiv în ziua de Crăciun și prima zi a noului an pentru ca oamenii să continue să se bucure de distracție cât mai mult timp posibil.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați www.santaclauskingdom.ro și să urmăriți pagina de Facebook Santa Claus Kingdom.