Baby Boom este cotat de faimosul iMDB cu 6 stele, ceea ce este cu siguranta bine pentru un film cu si despre ce inseamna a fi mama. In plus, vei avea ocazia sa vezi o Diane Keaton si un Sam Shepard din 1987. Pe scurt, personajul interpretat de Diane Keaton este o femeie de succes, cu o cariera stralucita, care „mosteneste” bebelusul in varsta de 1 an al verisoarei sale.

Intreaga sa viata se schimba, partenerul pleaca, slujba ei odata cu el, iar ea se va retrage la o ferma din Vermont, unde incet incet se transforma intr-o veritabila mamica casnica. O veritabila cascada de scene amuzante si un subiect de gandire pentru parintii cu joburi solicitante.

filme-sarcina-baby-boom

For Keeps este cotat de iMDB cu 5,7 stele, ceea ce este de asemenea mai mult decat acceptabil. O eleva aflata in ultimul an de liceu ramane insarcinata si, desi nici unul nu isi dorea sa devina parinte in acel moment, ambii decid ca nici avortul, nici adoptia nu sunt alternative acceptabile pentru ei.

Desi, in dulcele stil Hollywoodian, filmul are happy ending (nici nu am recomanda altceva unei gravide!) este totusi destul de realist in prezentarea dificultatilor cu care cei doi foarte tineri parinti trebuie sa se confrunte.

filme-sarcina-for-keeps

Maybe Baby are de asemenea un rating bunicel pe iMDB: 5.7. In plus, distributia este una inedita si tentanta atat pentru fanii lui Dr. House cat si pentru mai traditionalistii care il indrageau pe Mr. Bean.

Filmul prezinta intr-o nota plina de umor efortul unui cuplu de a deveni parinti: teste de fertilitate, facut dragoste dupa program, analiza spermei si tabele de monitorizare a ovulatiei – deloc romantic. Insa comedia britanica este cu siguranta plina de savoare!

filme-sarcina-maybe-baby