De azi, in comunitatea mamelor din Clubul Bebelusilor s-a alaturat un... copac :), cum ii place Andreei (Pautov) sa se numeasca pe blogul ei www.suntuncopac.com.

Copacul este de fapt  o matafora a unei femei active, mai nou mama intrucat Andreea este insarcinata in 8 luni, care isi constientizeaza cu adevarat viata cu recunostinta, iubire si pretuire suprema. 

...asa ca m-am hotarat sa fiu ‘un copac’, pentru ca nimic nu poate defini  viata mai bine. Pentru ca ei,  copacii sunt prietenii nostri.Intotdeauna ne intampina cu fructe si cu flori frumoase. Pentru ca nu-si uita niciodata radacinile. Pentru ca isi fac drum pe ploaie si danseaza cu norii.

Tunetele si fulgerele sunt partenerii lor de dans care le dau trezirea si le amintesc sa respire din nou. Pentru ca sunt mai sanatosi cand ploua. Pentru ca sunt verzi. Si cand sunt verzi si sanatosi, eu sunt verde si sanatoasa. Pentru ca din pamant apa trece prin ei si ajunge la nori. Norii-i  binecuvanteaza cu ploaie. Si ploaia este viata si trece si prin noi. Pentru ca RESPIRA.Cand ei RESPIRA eu RESPIR" spune Andreea pe blogul ei.

Urmareste-renasterea-Andreei-odata-cu-venirea-pe-lume-a-fetitei-ei-in-Clubul-Bebelusilor

Andreea practica disciplina numita yoga si yogilates /pilates chiar si acum in cele 8 luni de sarcina, chipul ei radiind de  libertate  si impacare dupa cum se vede in video-ul de mai jos, in care sopteste vorbe de suflet si intelepciune fetitei ei care in curand va vedea lumina zilei.

"In pantecele nostru este inceputul… si prezentul.. si viitorul. Un cordon ombilical infinit care leaga generatii de inimi. Strabunicile , bunicile , mamele noastre, toate au facut posibil ca noi sa dam mai departe iubirea lor, impreuna cu a noastra...si cand copiii nostri vor vedea lumina zilei, abia iesiti din pantecul nostru, sa le soptim ca acum samanta iubirii este in mainile lor: ca sunt cea mai buna parte din noi, mai blanda, mai inteleapta, si mai puternica, gata sa-si ancoreze radacinile si sa duca creatia si iubirea generatiilor trecute mai departe" : 

Urmareste 'renasterea' Andreei odata cu venirea pe lume a fetitei ei in Clubul Bebelusilor.

Pe Andreea o poti cunoaste mai bine aici http://suntuncopac.com/

si pe Facebook aici: https://www.facebook.com/suntuncopac?fref=ts