Actorii Teatrului de Animație Țăndărică interpretează pe scena sălii Epika din Grand Cinema & More o  versiune modernă a „Cenușăresei”.

Cenusareasa

Sub regia marelui regizor Silviu Purcărete, întâmplările foarte cunoscute ale poveştii sunt tratate cu ironie şi duioşie. Spectacolul introduce pe scenă noi personaje ce întregesc tabloul compus din păpuși realizate asemenea celor de porțelan din secolul al XIX-lea. Astfel, păianjenul, țânțarul și familia de șoricei aduc un plus de energie poveștii harnicei și cinstitei Cenușărese. Acompaniate de muzica lui Rossini, umorul, căldura și frumusețea spectacolului îi învăluie pe spectatorii mici şi mari. Din distribuție fac parte Cristina Rosianu, Mariana Zaharia, Eugenia Barbu, Daniel Stanciu, Grațiela Ene, Cristian Mitescu, iar scenografia este semnată de Carmen și Gheorghe Raszovski.

„Tom Degețel” este un vechi basm popular englezesc ce are în centru povestea unui băiețel cât degetul de mare. Băiatul este dăruit de un vrăjitor unei familii sărmane de la țară. După o sumedenie de pozne și încurcături, Tom ajunge la curtea regelui Arthur, unde câștigă admirația bunului și generosului suveran.

Tom-Degetel

Reprezentația pusă în scenă de Teatrul de Animație Țăndărică este un spectacol deosebit de antrenant ce apelează la soluții tehnice ingenioase. Cu ajutorul tehnicii black light și a celei cu laser, iau naștere imagini vizuale și plastice remarcabile, ce devin o adevărată plăcere pentru spectatorii de toate vârstele. Distribuția spectacolului este compusă din actorii Alina Teianu, Grațiela Ene, Viorel Ionescu, George Năstase, Marin Fagu, Paul Ionescu și Petronela Purima. Scenografia este semnată de Delia Ioaniu, regia de Daniel Stanciu, iar muzica este asigurată de Dan Bălan.

Stagiunea culturală 2014-2015 de la Grand Cinema & More aduce în fiecare săptămână spectacole ale Teatrului de Animație Țăndărică, de care se poate bucura întreaga familie. Programul complet al pieselor de teatru pentru copii poate fi găsit pe site-ul www.grandentertainment.ro.