logo-zurli-am-o-casuta-micaCei opt membrii ai Găștii au pornit în aventură pe 29 septembrie si au ajuns în 20 de orașe, unde i-au așteptat peste 25.000 de copii și părinți, dornici de distracție.

Microbuzul ZURLI a străbătut aproape 6.000 de kilometri și a ajuns la prietenii din  Târgu Mureș,  Brașov, Cluj, Sibiu, Baia Mare, Satu Mare, Zalău, Mediaș, Pitești, Ploiești, Curtea de Argeș, Slatina, Craiova, Oradea, Timișoara, Arad, Suceava, Bacău și Piatra Neamț. La București, Gașca a aniversat opt ani de ZURLI printr-o super petrecere la Palatul Național al Copiilor.

În cele două luni de turneu, super hitul ZURLI - AM O CĂSUȚĂ MICĂ s-a cântat și s-a dansat de 70 de ori! S-au consumat 25 de saci de confetti si peste 5000 de copii poartă acum cornete ca ale Fetiței Zurli. Nici nu am mai numărat pupicii și îmbrățisările primite de toti cei din Gașcă, valoarea lor este inestimabilă.

Turneul  a fost realizat în parteneriat cu UN PĂRINTE MAI BUN și a avut o componentă socială, fiind parte a proiectului de educaţie alternativă, „Priveşte şi învaţă”, realizat, în beneficiul copiilor orfani din așezământul de la Valea Plopului.  

În urma succesului pe care l-a avut turneul național, Gașca ZURLI și Un Părinte mai Bun pregătesc o mare surpriză pentru copiii de la Valea Plopului!

Gașca ZURLI le mulțumește tuturor – copii, părinți, prieteni, parteneri și le promite evenimente cel puțin la fel de reușite!

AM O CĂSUȚĂ MICĂ este un spectacol original marca Zurli, scris de Mirela Retegan și produs de Compania de Evenimente Zurli. Ideea spectacolului a plecat de la cântecul omonim, ajuns deja celebru. Gașca Zurli reușește să creeze o atmosferă de veselie și bucurie strecurând elemente educative numai bune de ținut minte și de copii și de parinti. Cei mici învață că nu te ajută la nimic să mănânci ciocolată și cartofi prăjiți, așa cum face Tura Vura, iar părinții învață cum să-I ajute pe cei mici să-și facă ordine în cameră, jucându-se în același timp.