Petrecerile tematice pentru copii

Sunt din ce in ce mai la moda, avand in vedere ca cei mici fac pasiuni fulgeratoare dar nu de foarte lunga durata pentru cate o poveste sau pentru cate un personaj de desene animate.

Petrecerile tematice sunt o adevarata provocare pentru imaginatie. Poti concepe invitatii care sa ilustreze tema petrecerii. Astfel, si ceilalti copii invitati vor putea intra in joc, insotiti, de ce nu, de parintii lor.

Poti decora spatiul pentru joaca in spiritul temei alese. Poti pregati accesoriile potrivite pentru fiecare dintre copii. Acestia ar fi incantati sa fie intampinati cu urechi de Mickey Mouse, cu petece pentru ochi caracteristice piratilor, cu aripioare de zana ca ale

Clopoticii sau orice altceva iti mai trece prin cap. Desigur, este obligatoriu ca tortul sa fie o adevarata incununare a pregatirilor!

Petreceri copii - Invitarea unui animator

Un animator iti poate usura mult rolul de gazda, asigurandu-le copiilor distractia garantata. Animatorul poate fi rugat sa se integreze in tematica petrecerii.

El va organiza jocuri pentru copii, ii va distra, va face face-painting sau animale din baloane si, in general, nu ii va lasa sa se plictiseasca.

Un alt avantaj al prezentei animatorului este acela ca cei mici vor fi mai mereu supravegheati, fapt ce le va limita ideile prea nastrusnice.

Baloanele sunt mereu distractive

Poti decora casa sau camera celui mic cu ghirlande din baloane facute in casa. Este simplu: baloanele sunt umflate si legate, apoi se trece o bucata de ata cu un ac prin capetele innodate ale baloanelor.

Vei obtine o ghirlanda in culorile preferate si de lungimea perfecta pentru spatiul pe care doresti sa il decorezi.

Baloanele umplute cu heliu sunt o alta sursa de amuzament. In plus, inhalarea heliului face vocile atat de amuzante!

Pinata este un accesoriu din ce in ce mai la moda

O poti achizitiona din magazine, o poti comanda de pe internet sau o poti creea singur sau impreuna cu sarbatoritul, in acest ultim caz obtinand certitudinea ca se muleaza perfect pe tema petrecerii.

Exista doua variante de pinata: cea in care copiii trebuie sa o loveasca pentru a o sparge si a ajunge la bomboanele din interior si cea in care din pinata iese un numar de sfori egal cu numarul copiilor: copiii trag simultan de cate o sfoara, desfacand capacul pinatei.

Varianta din urma este mai pasnica si mai sigura mai ales in cazul copiilor relativ mici.